تو دلت میخواد من دیگه نیام اینجا ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو دلت میخواد من دیگه نیام اینجا ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودم شلیک میکنم رفیق (sm120)نقل قول:
منتظر باش بفرستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا دفعه ی بعد 60 ریشتری میاد (sm120)نقل قول:
چه بی رحمی (sm74)
12 تومن میگیرم دعوت نامه ello میفرستم
10 واسه رضا دو تومن سود خودم (sm30)
تو رو باس مومیایی کنن اصن (sm120)نقل قول:
اینجا چرا زلزله نمیاد ؟ درسته مجازیه ولی خب خیلی شبیه واقعیه ، چرا زلزله نمیاد ؟؟؟؟
ولی خدایی از همه چی که بگذریم اواتارم تو حلقتون (sm128)
این اسنپ چت چه بی خوده چجوری این همه طرفداره داره (sm98)