چرا ناسزا میگی حالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gsshop
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا ناسزا میگی حالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gsshop
چی ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب نوبت بابله .... رکورد میزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادمه یه جایی یه چند ثانیه زلزله اومد ولی متاسفانه خواب بودم نتونستم ذوق کنم (sm120)
آها اون که خیلی خریه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناسزا نگفتم که ... حرف عادی زدم (sm70)(sm120)
مگه رشتی فوشه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دشنام دادی منم دیدمنقل قول:
نقل قول:
وقتی رشتی نباشی اره فحشه
(sm2)نقل قول:
ولی خداییش اگه امشب قراره اینجا هم زلزله بیاد بگین تا ما دیگه کار نکنیم و الکی واسه امتحان پس فردا درس نخونیم