بيا رو كروم بابا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بيا رو كروم بابا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهام چرخنده، بازیگر چادری سینمای ایران امروز با نامنویسی در انتخابات، نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی شد
و به خبرنگار یکی از روزنامههای تهران گفت: همونطور ک در گفتگوی برنامه دید در شب (آپارات) هم عرض کردم، اگر
مصلحت بر این باشد که بنده برم تو مجلس خدمت کنم، این وظیفه الهی رو هم بر عهده میگیرم...چرا که نه!
فیلم زیبایی هست مخصوصا بازیش فوق العاده بود خیلی خوب شخصیت یه ادم که دنبال انتقام هست نشون دادنقل قول:
تو فیلم های امسال بیش از همه منتظر فیلم دیکاپریو هستم امسال اسکار بهش ندن یعنی یه مراسم بیهوده هست
وایکینگ یه ماه و سه هفته دیگه جمعه میاد (sm9)
با بعضی از آهنگا باید زندگی کرد
آره
ولی با بعضی آهنگا باید از زندگی دست کشید
کجایی یکی از اون آهنگاست.
یه پاییز زرد و زمستون سرد و
یه زندون تنگ و یه زخم قشنگ و
غم جمعه عصرو غریبی حصرو
یه دنیا سوال و تو سینم گذاشتی
جهانی دروغ و یه دنیا غروب و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کچل با ماهنامه تبار مصاحبه کرده شاید از موزن و البوم گفته باشه
این اهنگ ایده ال چی شد یعنی اینهمه ادم اینجایین هر کدوم یه نقطه کشور نرفتین امار بگیرین گشادا
مث قبلنا که میزدی یه اجرای زندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم اپ میکنم خواستی الان دان کن حجمش کمه
چه خانمی (sm51)نقل قول: