هیچ خوده شادمهر معتبرنیست چه برسه به شادمهر نیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ خوده شادمهر معتبرنیست چه برسه به شادمهر نیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت میگه تنظیم کار از خود شادمهره ایوبی هم گفته
میاد از اینجا خبر میبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان خبر شادمهر نیوز درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصفش که حرفای خودمه اینجا (sm2)نقل قول:
چقد گفتم وارث آماده شده بعد ایوبی اسکل گفت داره ادیت میشه به هفته نکشید گفت آمادس (sm120) آلبوم هم که گفتم تا قبل کریسمس میاد .. تنظیم وارث رو نمیدونم ولی ملودی با شادمهره (sm120) زمان پخش وارث هم معلوم نیست حالا اینا گفتن تا قبل محرم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو دوم ژینا از شادمهر
دید این چند وقته تنظیم نکرده گفت اینم تنظیم نکرده دید یه ماه دیگه مونده فقط گفت تا یک ماه دیگه میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی مثل من این پیج ها رو نمیشناسه(sm2)
یه ترانه دیگه از آلبوم لو رفت...من همین نزدیکیام