وقتی تو سایت خودش 320 نزاشته یعنی نداشته بالاترین کیفیتش همینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی تو سایت خودش 320 نزاشته یعنی نداشته بالاترین کیفیتش همینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من یادم میاد یه جا 320 گذاشته بود (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 320 هم گذاشته بوده باشن حتما خودشون تبدیل کردننقل قول:
(SHAHINAM (Album Radikal
Lyrics & Music: Shahin Najafi
Arrangement: Majid Kazemi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کن از یه جا گیر آوردم کیفیتش یه خورده بهتر از اونه تایم شم بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر (sm19)نقل قول:
واسه "بنان" و "مختاباد" رو گرفتم...
واسه سالار تو آلبومشه؟! لینک 320 از آهنگش پیدا نکردم... فقط 128 هس... (sm120)
دموی آهنگ جدید محسن چاوشی برا محرم
(sm50)
فکر نکنم تو آلبوماش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بک دقیقه آخر آهنگ یگانه دلنشین تشزیف داره ...
من جمع نقیضینم البته که شاهینم
هم بددهن و لاتم هم با ادب و مومن
همجنسگرا تا ته زنباره و بیدینم
هم قاتل و هم دزدم هم فاسد و عیاشم
هم قاطی و جوگیرم هم بزدل و کلاشم
هم خار به چشمان یک عده قرمساقم
هم عاشق و روشنفکر هم سطحی و فحاشم
همضدزن و لمپن هم کول و فمینیستم
هم در پی سرمایه هم شر و آنارشیستم
هم در پی تحریک اذهان عمومیام
هم دشمن مردم هم عامی و پوپولیستم
"در شهر یکی کس را هوشیار نمیبینم"
هم اهل دیالوگ هم گه توطئه میچینم
موساد و ام آی سیکس و ساماوا سی آی ای
با عینک گاندی و در فرمت پوتینم
من جمع نقیضینم البته که شاهینم هم قارى قرآن و هم كافر و ديوانه فحش از خزه در خارج لعن از خر در خانه
خودم قبلش از همونجا گرفتم (sm59)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای قربون آدم چیز فهم (sm2)نقل قول:
خیلی حرفه بخدا تو سال 2016 خواننده نسخه اصلی آهنگ خودشو نداره (sm2)
ما به آن گٖل از وفای خویشتن دل بسته ایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورنه این صحرا تهی از لالهی سیراب نیست ...
صحیح (sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به درد نمیخوره اون لینک خودمو دانلود کن (sm2)نقل قول:
دنبال همین که تو گزاشتی میگشتم مرسی (sm19)نقل قول:
یه نفر لطف کنه آهنگ شب برهنه شادمهرو با کیفیت بالا 320 بفرسته ..(sm50)
رضا یزدانی اسلو راک عالی میخونه حیف که زده به جاده خاکی (sm3)
رضا یزدانی رو ول کن اون آهنگ درخواستی منو بفرستین اگه دارین (sm81)
درود به دوستان
(sm50)
من اینو دارم 128 ولی تستش کننقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی (sm70)امیر مومنین شاهینم اومد ما زدیم کانالمون نمی خوای بذاری سایت؟(sm128)(sm2)
(sm50)
باز فرو ریخت عشق از در و دیوار من
باز ببرید بند اشتر کین دار من
آلبوم شاهین کی میاد؟! (sm172)
این چه وضعیه میخونه شاهین نجفی
من جسمم تو روح من
من کشتی تو نوح من
بازم از هیچ بهتر بود دستت درد نکنه من 112 داشتم ریده بود (sm2)نقل قول:
کامران تو نداری ؟ کیفیت بهتر ؟! 192 هم باشه خوبه ولی نه تبدیلی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه (sm98)
هم خار به چشمان یک عده قرمساق
هم عاشق و روشنفکر هم سطحی و فحاشم
من جمع نقیضینم البته که شاهینم...(sm50)
هنوز عشق منی مثل همیشه
دل از خوبُ بدت خسته نمیشه
(sm50)
من جمع نقیضینم البته که شاهینم هم قارى قرآن و هم کافر و دیوانه فحش از خزه در خارج لعن از خر در خانه(sm50)(sm25)(sm172)
من آدم خوبی بودم به خاطر تو بد شدم ...
دستت درد نکنه پیمان هم فرستاد از همین باران (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]