ما اصالتن اراکی نیستیم تبعید شدیم به ایران (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما اصالتن اراکی نیستیم تبعید شدیم به ایران (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی تو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93) لایک از چشماته (sm10)نقل قول:
نه ، من شنبه تحویل پروژه دارم ، چیزم پاره شد 4 شب بی خوابی کشیدم تا تمومش کردم ، الان عقب بیافته من کنترلم دست خودم نیست دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روایت است که عروس خانم از دست آقا داماد به سطوح آمد ، آقا داماد میرفته توله های گربه ی عیالش رو میفروخته و میرفته خرج دود و دمش میکرده ، عروس خانم هم دیگه برای تلافی اون دکمه قرمزه ی سایت رو فشار داد که همه چی یهوو بوووووووووووووووووووومنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لااقل بزار دوتا فحشم بدم حالا که قرار بن شم (sm70)نقل قول:
نه ، من فقط کمپین درست میکنم ، بعد خودم میرم بیرون بقیه بمونن با هم آشنا بشننقل قول:
الان این که گفتی تلمیح داشت من از داستانش بی خبرم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت نمیپرسه کدوم صفحه ؟ کی ؟ کدوم تاپیک ؟نقل قول:
اینجا همه با هم شوخی دستی میکنن ، به خاطر 2 تا فحش برم اعتراض کنم که خیلی بده
نه بابا کی به کیه خودمم باهات همکاری میکنم شروع میکنم فحاشی کردن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]