(sm19)(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
به هر تقدیرشکلک در نیاوردم
فقط میخواستم شکل خودم باشم
گلومو پاره کردم اما این مردم
بهم گفتن که دیوونست ، عاشق نیست
کسی باور نکرد این آدمه بی شکل
به غیر از عشق با چیزی موافق نیست
محسن چاووشی
یه یه چند وخت دیگه صدای کشور به امپراطوری محسن در میاد (sm50)
(sm2)
خوشبختانه لی لی پوت نبودم از همون اول (sm120)
(sm2)
موقع انتخابات خودشون رو میزنن به کری و کوری و شلی و یتیمینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امت آریایی اسلامی هم که همه احساسی
این آصفری دوره قبل با هزارتاشام و ناهار تو بهترین رستورانای اراک رای اورد نمیدونم این همه پولو جاکش از کجا اورده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم در حالیکه نصف کاندیدای اراک مثل اخوان رو چسبوندن به فتنه 88 تا جاکشایی مثل این رای بیارن (sm50)
نه اتفاقا تریپ اصلاح طلبی ور میدارن و میان انتقاد میکنن از وضعیت الان و ملت خر میشن رای میدن بهشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اراک مثلا 6 ماه حقوق کارمندای شرکت واگن پارس رو نمیدادن اونوقت اصفری 1ماه مونده به انتخابات رفت اونجا صحبت کرد و گفت کاری میکنم که حقوقاتون دیگه عقب نیوفته با 4 تا رایزنی کاری کرد حقوقاشون رو بدن بعد هر کی تو واگن پارس بود رفت بهش رای داد (sm70)
الان باز 3 ماهه حقوقشون رو ندادن (sm70)
(sm77)برا محسن یه متن فرستادم زیاد بود
بعد یهو زد تایپینگ(sm77) داشتم میمردم (sm54)
نمیدونم چرا نفرستاد ولی (sm2)