یه شارژ ایرانسل بخرید رمزشو بفرستید واسه من گوشیم شارژ میشه
.
.
.
.
.
.
منم اول باورم نشد
ولی حقیقت داره امتحان کنید
خیلی عجیبه
اگه نفرستی یه روزی میمیری
نمایش نسخه قابل چاپ
یه شارژ ایرانسل بخرید رمزشو بفرستید واسه من گوشیم شارژ میشه
.
.
.
.
.
.
منم اول باورم نشد
ولی حقیقت داره امتحان کنید
خیلی عجیبه
اگه نفرستی یه روزی میمیری
سندرم روده تحریکپذیر (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120) علتش مشخص نیست، درمان دارویی خاصی هم نداره، فقط باید علف بخورم (sm120) و هرگونه استرس و چیزای ناراحت کننده و افسردگی و... رو سعی کنم کنار بزارم.
دکتره قرص ضد افسردگی داد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از شاهین فقط ممد نوبری رو میتونم بگوشم (sm2)
مورد 2 رو (sm30)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باااااااااو این که عوارضش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجور داروی ضد افسردگی هستش که در هفته ی اول مصرف دارو باید بیمار رو تحت نظر قرار داد تا خودکشی نکنه (sm77)
پوریا مواظب خودت باش ، همیشه اینجا آنلاین باش ، داروی خطرناکی داری (sm178)
منم اینو دیدم دو تا دیگه هم شاخ در اوردم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم همینطوری بمونی بهتر نیس؟
حداقلش زنده ای خودکشی نمیکنی (sm70)
شیخ تا نیمه شب بیدار بود. مریدان نگران پرسیدند یا شیخ چرا نمیخوسبید، شما که صبحگاه کلاس دارید.
شیخ گفت ده هزار و اندی دارک اکسیر دارم برای کینگ بربر. سه ساعت دیگر آرچرتاور آپ خواهد شد و کارگری بیکار. بیم دارم اگر بخوسبم اتک روزگار بخورم و دارکهایم به باد فتـ.خ برود. مریدان جملگی گفتند نترس شیخ دوست و دشمن کنون خفته اند و جهت اطمینان مریدی دراگ لول چهار در کستل شیخ گذاشت.
شیخ آسوده بخوسبید و چو بیدار شد دید شیخ شب بیدار هراتی به جهت تلافی اتک دو هفته قبل با دراگ لول پنج اتک نموده. شیخ و مریدان پس از سه بار رویت ریپلی اتک، ناشتا سر به کوه گذاشتند.
میگن اسبت رفیق روز جنگه
مو میگویوم از او بهتر تفنگه (sm50)
سوار بی تفنگ قدرت نداره
سوار وقتی تفنگ داره سوار (sm74)
تفنگ دست نقره ام رو فروختوم
برای وی قبای ترمه دوختوم (sm172)