- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
حال ندارم برم سرکارم (sm120)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم هر دو رو ببینیم
رفتی به سمتی که از شهر من راه نیست ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
بیست اسفند سالروز تولد استاد بهروز وثوقی گرامی باد
سینمای ایران دیگر مثل بهروز را به خود نمیبیند (sm50)
استاد وثوقی عشقه عشق ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک ناصر خان به استاد وثوقی
غریب در وطن (sm74)
(sm98)
(sm50)
(sm50)
(sm100)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
سهمِ من از اون نگاهِ مهربونت، دوریه ... (sm50)
مرثیه سر کن برای رفتن من (sm50)
(sm50)
میدونسم بی وفایی، به تو من دل نمی بستم ... (sm50)
(sm50)
(sm166)
(sm78)
(sm2)
(sm172)
اومدم تا تئاتر ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقو من فكر ميكردم حسابم پول نيست(sm120) الان چك كردم ميخوام پلير خريد كنم(sm59) شما خودتون اگه قصد خريدش دارين من دست نگه دارم وگرنه كه برم براي خريد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصلم پوكيده نميدونم چكا كنم ك.ير تو اين زندگي(sm120)
(sm172)
آی دی تلگرامتو پخ کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم نمی دونم کجا گذاشتم (sm29)
گل سنگم (sm74)
پخ شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم گل سنگو به صد تا آهنگ نمیدم
صدای پیانو اون پایین (sm1)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
من میخرم صادق جان.نقل قول:
اون یکی رو هم تو خریدی.
تا سه شنبه براتون میفرستم (sm51)
(sm50)