بن کن (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
بن کن (sm118)
(sm59)
امیر 3 تا جمله نوشت کافی نبود؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست امیر رُ خوندی؟؟
گفته بود ربطی به شیشه نداره و برای خورد شدن همه چیز استفاده میشه
حتی رکوردم تو مثالا بود!
اون مطلب تو گفت هشیشه واقعا نمیفهمی اینا رُ؟؟؟
زر نزن باو مرتیکه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای زنده ی زخم زبونتو ریلیز می کنما.. گِل بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد از این جمله و با توجه به حقیقت علمی قرآن نتیجه میگیریم که غشا خارجی مسی هم از جنس شیشست !!
اینا اسلام واقعی نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت داوود به تنهایی 17 آلبوم سافت راک منتشر کردند در آن زمان (sm2)
همش حاشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز تو چی کار به بقیه داری ؟؟مگه بلد نیستی بسنجی ؟
فعلی که به کاربرده با مورچه یکیه ، کی گفته که مختص به شیشه ست ؟کدوم فعل مختص به یه چیزه ؟فعل به کلمه های مربوطه بر میگرده دستور زبانو وا کن
بعد بیا بگو این سایت گفته دروغه.
من چی کار به اینا دارم
ممر تو چیه این وسط زر می زنی
من دارمن AC/DC گوش میدم الان النگار وسط تگزاسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]