برای وارث نزدیک 10 تا پست گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای وارث نزدیک 10 تا پست گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل کار همون ملودیه که وقتی کار خودش نباشه یه کار ضعیف از آب در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از آهنگ های شادمهر کاور هست. آهنگ بد بهتره از کاوره به نظر من. حالا شاید این آهنگ که یکی دیگه ساخته خوب باشه. البته اگه آهنگسازهایی هم که انتخاب می کنه کپی کار نباشن.
کاورهاش هم می ارزه به این آهنگسازای مسخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fard_knotwise [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وقتی ترانش پخش شد همتون میفهمید اشتباه کردین
مثل فقط با تو یادته چقد میگفتی قضاوت زوده حالا شایدم خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برو کامنت های اون موقع خودتو نگاه کن
مطمئن باش خودش آهنگسازی نکنه البوم خیلی ضعیفه
شادمهر با آهنگسازی خودش شادمهر شد نه با شعر
دیگه آلبوم بسته شده و این حرفا فاییده نداره .. باید منتظر موند تا آلبوم بیاد بعد قضاوت کنیم ولی من به شخصه امید چندانی ندارم با توجه به حضور گشترده ی آفات داخلی در آلبوم
آره ولی بعدش ک با احسان حرف زدم اومدم گفتم امیدی ندارم..ولی ب وارث و تجربه کن خیلی امید دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه احسان جون انشالله آلبوم خوبی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]