کجا ندیدم من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا ندیدم من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم مصرف روزانم پایینه...مشکل داداشمه (sm2) متاسفانه چون پول نمیده دلشم نمیسوزه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیچون چیه ساسی ترجمه کن(sm51)
والا تا ب حال ب گوشم نخورده ...شرق گیلان کلا برام ناشناختس ..ب جز بعضی موارد مث هندن و هندنمو و هگیر و...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید منظور بنده خدا این باشه..سرچ زدم این اومد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا دگه لعنتی(sm178)(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ترک 4 یکی هست اسمشه؟
یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینوسم اون خوابه (sm70)
ترک 4کجا؟!!!
پوری عجب فتنه ای شد (sm2)
یا ابر فرض (sm2)