(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm50)
(sm115)
مگه دیوار اینجا در نداره (sm50)
کدام قله کدام اوج (sm50)
(sm120)این گوشی مهران غفوریان چی بود عجب چیزی بود
میگه اینو موزخورش کردی، نه؟(sm2)
(sm2)یعنی عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اهنگ این کجا و ان کجا مجید کاظمی رو داری؟
بزن باران بهاران فصل خون است ........
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیگر (sm2)
تموم شد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کامل ندیدم این جیگر خیلی باحاله من امسال تازه دارم میبینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خسته نباشی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همساده هم خیلی باحاله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
همشووون باحالنننن ولی پسرعمه زا و جیگر یه چیز دییییییییییییییییگن (sm19)
پایتخت 4 ماه رمضون (sm120)
دیوی رو مخه (sm70)نقل قول:
هوا (sm19)
م.ر.ع(sm88)
از این شکلک بدم میاد دیگه استفاده نکن!! ( حرف خودت ) (sm70)نقل قول:
اره همش میگه شب به فنااااااااا (sm120)
نه این شکلک همراه با متن های منفی میاد (sm120)نقل قول:
کی ؟ (sm54)نقل قول:
منُ میگهنقل قول:
اهااااا چرا این جوری نوشت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm27)(sm27)(sm27)
خیلی خیلی قشنگ بود آقای ترانه نویس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتارووووووو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیجی کالا چرا بسته رو نمیفرسته ؟؟؟؟
امروز اتفاقی دیدمش ، با هزار دردسر کپی رایتش رو دور زدم و گرفتمشنقل قول:
خواستم یکم متفاوت باشه ....
آواتار تو کیه؟؟؟
حالا از شانس مزخرف من یه موقعی بسته رو میفرستن که هیچکسی خونه نیست(sm27)
بچه دخترعمومه .. چی سفارش دادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی تو بودی کنه ... عشق من موزیکمه .......
ای جان ، چه نازه ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سفارش دادم ، هنوز نفرستادن
ممر جان ، ذوق و استعداد بی نهایت تو در غزل سرایی را می ستایم . اما بدان و آگاه باش! اول وزن رو یاد بگیر!
خیلی بده به یه شاعر بگی شعرت مشکل وزن داره. از هزارتا فحش بدتره
انقدرعکس مادراشون رو گذاشتن اینستاگرام تو خیابون که راه میرم قیافه همه پیرزنا آشناس
آدم با خودش میگه خدایا من اینو کجا کردم که انقدر آشناس؟
اینجا نداشتن ازاینا ؟؟ ولی خوشگله پیش پیش مبارکت باشه (sm51)(sm176)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می آمد و با هرقدم عطر تو می پیچید
لعنت به شهری که پس از تو باران داشت!