باشه داداش دمت گرم اگه نشد بگو خودم بخرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه داداش دمت گرم اگه نشد بگو خودم بخرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه، پول دارم اما نقده (sm25)
تن تو کو
تن صمیمی ی تو کو . . . (sm50)
(sm50)
بغض حبس شده (sm50)
زندگیم هرچی باشه تو میشی شاملش (sm50)
خودم خودمو آروم کردم (sm50)
خنده داره و عجیب
از دور از یه آرتیست
چه نفرتی دارن . . . (sm50)
آخرش هنر می مونه
نه هنر مند . . . (sm50)
(sm50)
نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)
ما کاشفان کوچه های بن بستیم ،
حرف های خسته ای داریم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو هم قصّه بودیم
از ستاره به اقاقی . . . (sm50)
هیچکس با من نیست ... (sm50)(sm172)
(sm50)
(sm50)
قالب جدید خیلی سخته. قشنگ هست ها ولی من قبلی ترجیح میدم. فقط چون سایتای دیگه قالبشونو عوض کرده بودن من اینجا میومدم و البومهای اورجینال هم که عالی بودن و دسترسی بهشون اسون. الان خیلی سخت شده
- (sm50)
شبا بي تاب و بيدارم
تو آرومي تو در خوابي
شبم تاريک و خاموشم
تو خورشيدي که مي تابي
يخم سردم زمستونم
تو گرماي تابستونی
کويرم خشک و لب تشنه
تو سبزي سبز تو بارونی
منم بي پر و بال خسته
تو اما اوج پروازي
منم شعر فراموشي
تويي که نغمه پردازي
منم محتاج يک آغاز
به فکر لحظه ي پرواز
که با تو همسفر باشم
با تو هم ساز و هم آواز
بساز با من نترس از من
نترس از سردي دستام
بخون با من بگو با من
که با تو راهي فردام
به من معني بده با عشق
منو با عشق احيا کن
رو به زندون تنهايي
در و پنجره اي وا کن
به اين دنياي بي رنگم
بزن نقشي بده رنگي
که دلگيرم و افسرده
از اين دنياي بي رنگي
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صبر کنی اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط delpiero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا اسم خواننده رو سرچ می کنی صفحه ی خواننده رو میاره که تعداد آلبوما و .. میاره برات مثل این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس منتظريم دادا(sm127)نقل قول:
(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره سخن میگویم
از شوقِ زندگی
تا شماری بدانند:
زندگی گرم نیست
میتوانست اما گرم باشد
از آن پیشتر که بمیرم
دوباره سخن میگویم
از عشق
تا عدهیی بگویند:
عشق بود
عشق باید که باشد
از آن پیشتر که بمیرم
دوباره سخن میگویم
از اقبالِ دلبستن به خوشبختی
تا پارهیی بپرسند:
چیست خوشبختی
چه وقت بازمیآید خوشبختی؟
اریش فرید، ترجمه آزاد عندلیبی
(sm50)
(sm50)
گل پونه های وحشی دشت امیدم
وقت سحر شد
خاموشی شب رفت و فردایی دگر شد
من مانده ام تنهای تنها
من مانده ام تنها میان سیل غمها
حبیبم سیل غمها
گل پونه ها نا مهربانی
آتشم زد آتشم زد
گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد
گل پونه ها بی همزبانی آتشم زد
می خواهم اکنون تا سحر گاهان بنالم
افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم
تاپيك با جنبه ها يادته؟(sm74)
چقدر خوب بود قبلا يادش بخير...(sm74)
(sm2) کجا خوب بود
متن ک.یر و کس میذاشتن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث اون كه خوب بود(sm74)(sm120)
دور هم بودنمون رو ميگم شلوغتر بود(sm54)
آها آره
اون موقع تاپیک چاوشی هم شلوغ تر بود .. الان دیگه خلوت شده
همین چند نفرم به لطف تاپیک آلبوما فقط میان دانلود میکنن و میرن
دوراني بودا خخخخنقل قول:
(sm50)
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm77)
(sm146)