(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس پی ان جی با این اندازه .. شانس آوردی الی خوابه وگرنه از کیون دارت میزد (sm2)
مشروبات الکلی با شراب فرق میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ببینید بر دارم ،مسی چه باحال میخنده (sm2)رونالدو مث چی داشت نیگاش میکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین بار که یکی عکس پی ان جی این سایزی گذاشت سینجول بود تو خونه خدا روز انتشار 13
یادش بخیر (sm2)چقد خندیدیم اون روز از همون جا کیفیت های ماورایش گل کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده بوشی بعد از چند ماه اماده شد 20 دقیقه واسه ارسنال بازی کرد باز 3 ماه مصدوم (sm2)
حسین گی قیافه ش دیدن داره (sm2)
(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرجع تقلید واسه همن هست دیگه (sm120)هر چیزی که آدمو از حالت طبیعی به خمر ببره حرامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی داریم که این حالتو داره.اونم حرام کردن
تریاک چون حالت خمر نداره فکر کنم حرام نیس
بعد تریاک اون زمان اصل بود یه سری پیرمردا استفاده می کردن زمان رضاشاه تو ایران..اینطوری نبود که
فکر کنم زمان پیامبر اصلا تریاکو این چیزا نبود.تنها چیزی که بود شراب بود
توی قران هرچی نوشته مربوط به چیزایی بوده که تو همون اطراف وجود داشته.. شتر و شرابو خرما و این چیزا