یه تاپیک فوتبالی باید بزنیم بچه ها رو جمع کنم برینم به مجمع سینمایی اکبر (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تاپیک فوتبالی باید بزنیم بچه ها رو جمع کنم برینم به مجمع سینمایی اکبر (sm120)
Chris Rea(sm50)(sm27)
هشت و نیم دیدی؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dexter (sm173)(sm27)
برین برین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی می بینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تریاک مصرف کمش مفید باشه ولی تو مدت زمان طولانی همه جاتو نابود میکنه ...(sm70)مشروبات الکلی هم دقیقا همینطوریننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نتیجه میگیریم خیلی چیزا تو دین اسلام هم سلیقیه ایه (sm120)مثلا یکی از مراجع تقلیدمون مکارم ه که اگه یه کم دولت فشار میاورد میتوست خوردن مرغ رو هم حروم کنه (sm120)
میتونی تو اکران خصوصی ببینی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قانون نانوشته تو باران داریم که هر بحثی که میخواد موفق بشه باید از زوج من و حسین در خط حمله خودش استفاده کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزارم تو مباحث یه سینمایی هم برید (sm120)نقل قول: