پوریا عضو علی البدل بشه ؟ (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا عضو علی البدل بشه ؟ (sm59)
اینی که میگی چی هس؟! (sm209)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فرقی نداره شما با خودتون باید هماهنگ شین خواستین نقدش میکنیم خواستین از دستور خارج میشه (sm14)
امین تا من اومدم رفت (sm172)
یعنی جانشین یکی از گشادا بشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس منم می بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چن تا فیلم 10 12 ساعته در کنار دیدن مجدد اون فیلم 7 ساعته بده پوریا ببینه راه بی افته (sm59)
متاسفانه اهل بیانیه نیستم،شما نقد کنین از همین دور تشویقتون میکنم (sm2)نقل قول:
نبایدم باشی تنها بیانیه دهنده امین است و ورود به حیطه ش جزء خط قرمزای کارگروهه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بدی ای در حقت کردم مگه (sm74)(sm74)(sm120)نقل قول:
اینساید اوت تموم شد، خوشم نیومد، بعضی قسمتاش باحال بود... بعضی جا ها کند میشد ریتم... هی ساعتو نگاه میکردم کی تموم میشه... الان یه ربعه دارم Sinister 2 2015 میبینم... اینم به نظر چرته (sm178)
شرمنده میکنی (sm14)(sm19)نقل قول:
بیانیه رو هستم هر چند حوصله قبل نیست ولی بجثش یش بیاد چرا که نه هی بگی نگی هنوز سرعتم خوبه (sm120)
البته این بحثش فرق میکنه! بالا داشتم به اکبر میگفتم چقدر فیلم پیشنهاد دادن سخته اونم با وسواسی که من دارم |:
همین چند تا انتخاب شاید بیشتر از نیم ساعت وقتمو گرفت...
واسه همین مدت هاست کسی لیست فیلمی چیزی میخواد سعی میکنم زیر بارش نرم منتها دیگه فرهاد رو ارادت مبسوط دارم خدمتش (sm10)