اول تو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول تو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
original sin(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود به تو (sm176)(sm120)نقل قول:
دوباره (sm98)
اول تو بگو (sm120)نقل قول:
original sin(sm2)
خوو الان مشکل از منه؟(sm120) فکر کردم دوباره نتم ریده بعد از یه جا دیگه دان کردم درست بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پارس آنلاین به توافق رسیدم
به نظر من به اون بدی که امین میگه نیست به اون خوبی که صدر گفته بود هم نیست(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکانس گل گربه بمبارون زاییدن فیلمبرداری(به من تجاوز کن (sm2)) رو هم به اینا نیم ستاره میدم(sm120)
به خاطر آهنگا و حرکات موزون نیم ستاره و به خاطر ایده ای که داشت هم یه نیم ستاره ای میدم (sm70)
برا یه بار دیدن بد نبود(sm59)
ولی در کل به نظرم ایده جای کار بیشتری داشت که یه کم تو لوس بازیاشون و لودگیاشون گم شد .....
بچه بودم این فیلمُ تو مدرسه گرفتم از بچه ها با هزار ترس و لرز اوردم خونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طو به توافق رسیدی بگو ما هم برسیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]