نوید تغییری توی امضام متوجه شدی؟ (sm199)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید تغییری توی امضام متوجه شدی؟ (sm199)
شدم... اون شکلکها که لب میگرفتن با دو جفت چشم تعویض شدن...(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ژست ورزشی ـم نمیتونن مثل عادم بگیرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای پسر بی غیرت . دختری که تا ۳ نصفه شب بیرونه فاح.شه نیست .بی خانواده هم نیست . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
در کل نمی دونم چیه! فقط اومدم فاز روشن فکری بردارم ببینم چه حسی داره حس خوبی داره (sm128)
+. .. ﻭﺍﺳﻪ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎﯾﺎﻥ . -. .. : …: . : :: : .– : : : –: .: . : : -. . . : …: .: . : : -. . . : : … :. : –: . : :: –: : . . . :. : … . :: : –: . : : :: :– 85. . : : -. . . : …: : .. : : -. .. : …: . : :: : . : …: : . :. : -. . :. : … : .. : :85 -. . :. : .… : : : –: :. : : –: : . :. : -. . . :: .… : : : .: . : : -. . . :: :… . . : : . .- . : …: . : :: –: . : : :: --:. فک کنم تو داستان اشاراتی هم به م.م.ه شده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا دستاشو مشت کرد جلوم گرفت و گفت "اگه بگی گل کدومه می مونم." چه انتخاب سختی بود؛ ترس از دست دادنش تمام وجودمو فرا گرفته بود برای از دست ندادنش محکم زدم پشت دست چپش و گفتم "این گله"؛ دستشو باز کرد گل بود ... اشکهام جاری شد روی گونه هام؛ حواسش نبود وقتی با دست راستش اشکهامو پاک کرد فهمیدم تو دست راستش هم گل بود. آنکه تو را می خواهد به هر بهانه ای می ماند ������ (زنده یاد حسین پناهی)
نمیدونم واغعن گوفته یا نه !!!!!!!(sm77)