آرون رمزی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آرون رمزی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره تعجب کردم گفتی 4...فقط منتظر تراک2هستم(sm59)نقل قول:
اره رو یاهست و تا 5روز دگه افتضاح می شه(sm59)نقل قول:
آرون رمزی دادچ یه Free Kick از فاصله 36 متری سه کنج چپ زیر تاقی بزن ببینم میتونی لاریجانی حدادعادلی اژه ای جنتی یکی را خلاصه بده دست باد بره(sm2)
برای اون اصلیه باید از وسط زمین برگردون زدن تو گل (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا (sm74)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا قشون کشی میکنی مرتیکه فحش کجا بود "آیفون" منظورمه (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
برو منطقی باهاش صحبت کن درست میشه (sm17) نشد غیر منطقی باهاش صحبت کن قطعا درست میشه (sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش، حل نمیشه... (sm50)(sm120)نقل قول:
سگ تو روحت (sm2)
روح تو سگت (sm2)
(sm2)
صابر از تو انتظار نداشتم آیچون داری؟(sm50)
فکرکردم مث من 1100 داری(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ اِ اِ ! آی فونِ مرحوم رو می گی !!!
پوری مگه بهت نه گفتم !؟
آیفون الان 40 روزه که به فا . . . رفته .
یه دفعه خاموش شد دیگه هم روشن نه شد !
بی دلیل ! بی منطق ! بی نشونه ! فوقِ شیری ! (sm81)
گل هازاردم ک خطا بود ی ارنج زد ولی قشنگ بود