جوابش پیش خودته ببین چرا دنبالش بودی و چرا واست جذابیت داشته ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جوابش پیش خودته ببین چرا دنبالش بودی و چرا واست جذابیت داشته ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی گم شده تو روزگارم که بعد از تو دیگه پیدا نمیشهنقل قول:
دیوث تو تو این یه سال بنا به اظهارات شخصی همش داشتی کتاب میخوندی و چایی دم میکردی، دقیقا کی به فکرش بودی و کس دیگه واست جذابیت نداشته؟! (sm2)(sm2)آخه چرا دهن منو وامیکنی که این حقایقو بگم؟! (sm2)نقل قول:
شما دیوثا امشب تا اشک منو سرازیر نکنید ول کن نیستید برین بخوابید دیوثا (sm59)
آخ آخ چایی و رمان رو خوب اومدی (sm2) چای سبز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم که طرب انگیز شد و رفت به فنا - رسما اعلام میکنم اگه تو آلبوم بعدی پایگان نباشه منم دیگه نیستم (sm120)
والا (sm70)نقل قول:
12 تا تراک 3 تاش طربه به عبارتی 25 درصد
چه جوری آلبوم می شه طرب ؟
سماع اینگونه بایدش (sm74)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا نمیدونم چجوری حساب کردم که میشه طرب - من پایگان میخوام (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]