نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت دقيقا مربوط به چس ناله بود (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت دقيقا مربوط به چس ناله بود (sm39)
در گوشم بگو به کسی نمی گم جون تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون خودت (sm39)(sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن تا وقتی استاد اندی اسطوره پاپ میوزیک هستن کسی افسردگی میگیره ؟؟ به افتخار استاد شاهکار قرن " پریا خانوم" پلی شد (sm2) (sm50)
جون خودم جون خانم منشی ! خوبه ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حنا کلوب میکس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی منشیا آی حنا
گودی گودیا آی حنا
عطر دادما آی حنا
30 دادما آی حنا
منشی ِ بلا بده یه ندا تا بشم فدا آی حنا
(sm120)
جون ، خانم منشی یا جون ِ خانم منشی ؟ (sm120)نقل قول:
خب ببین ما یه چی داریم به اسم چس ناله دون .... اگه الان خالیش نکنیم پس کی خالی کنیم ؟؟؟؟ لامصب عین قده ی سرطانی میمونه ، اگه خالی نشه بدتر میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طرز رفتار شما هم تاثیر مستقیم توی چس ناله داره ....
نه داش من پریا خانوم رو دوست دارم (sm2) منشی من نازنین عاشق (sm2)نقل قول:
نقل قول:
رسول جون تو خودت بخاطر اون 30 تومن افسرگي گرفتي داغي متوجه نيستي (sm2)