نتونستم نقل بگیرم(sm2)
داداشم سربازه(sm172)
دو هفته میاد مرخصی کل حجمو به باد میده(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
نتونستم نقل بگیرم(sm2)
داداشم سربازه(sm172)
دو هفته میاد مرخصی کل حجمو به باد میده(sm178)
سهند رو ساسان مرسی از هم راهی تون برای به خاک و خون کشیدنِ پوری دیوث (sm2)
سهند رو ساسان(sm25)
(sm2)
طفلی رفت دیگه به تاریخ پیوست (sm2)
سرباز جماعتم ک همه از دم ح ش ری میاد 1ترابایت چورن دانلود می کنه و برفنات می ده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اومدیم دفاع کنیم صابر منو گذاش زیر و سهندم روم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ساسان جان ! من به همه نا رو زدم و خودم هم اولین نفر خوردمش !
دی پارسال آی فون 6 اس 128 گیگ گرفتم 3 و نیم میلیون .
آخرِ آذر ام سال این اتفاق افتاد .
هیچ تعمیر کاری هم نمی فهمه چش شده .
می خوام بفرستمش تهرون بلکم مشخص بشه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آیفون حتی خرابم آرزوست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بفرس تهران ردیفش کنن حیفه
سهند حرف داداشو زد یاد خودم افتادم بعد 28روز ی روز می اومدم خونه کلی شماره خا له می گرفتم و زنگ می زدم و قرار می زاشتم اخر سر پشیمون می شدم و باز می گشتم ب اصل خویش(sm2)نقل قول: