وجودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وجودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیه ققنوس چرت و پرته
حیف شد سوزشی در جگر ما نهاد امیدوارم به صورت غیر مجاز شاهد پخشش باشیم حتی نیمه تمام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این البوم جدید چیزی بش نگید (sm2)نقل قول:
سینجول به محسن گفته بخوای زیر صدا منو بخونی باس پول بدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جدیده؟
Be Raghsa (Extended Edit) 3:00
داره می پاشه یا آش و لاشه ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد من پر شدنی نبود تا اون روزی که یک موجودی جلو راه من سبز شد و یک لینک 50 مگابایتی از ستمگر داد و من ازون روز متوجه شدم که با کیفیت 510 هم میشه خروجی گرفت (sm2)
البته زیر صدا ی دوم فک کنم گرون تر دراد (sm2)نقل قول:
نه . یه تغییر کوچیک و بی مزه توش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]