قبول دارم اگر مصدوم نمیشد کلا تاریخ عوض می شد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول دارم اگر مصدوم نمیشد کلا تاریخ عوض می شد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا با اختلاف بهترین بازیکن قرن و بدترین مفسر و مربی قرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که دی استفانو جام جهانی رو تجربه نکرد وگرنه بهت میگفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین های تاریخ از نظر من
دی استفانو
مارادونا
رونالدو نازاریو
زیدان
پله
هستن ، به همین ترتیب
اینم برا همه کیسه کشا (sm120)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
33 میلیون یورو که به عیارتی میشه 27.5 میلیون پوند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فقط 10 درصد جدیت و تلاشی که کریس رونالدو داشت، اونم داشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای مارادونا و دی استفانو رو عوض کن تا جرت ندادم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی استفانو تجربه نکرده دلیل نمیشه (sm10)
پله هم دو جام جهانی مصدوم بود و الا رکورد گلی زده بود که الان رونالدو و کلوزه واسه 4 5 میجنگیدن (sm10)
اینُ برا علی کریمی هم میگن(sm120) البته اگر جدیت و تلاش دایی رو داشت(sm120)نقل قول:
اخر نفهمدیم کاکا و هانری مسلمون شدن یا نه (sm120)