(sm120)ممر رکورد بازدید چنده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)ممر رکورد بازدید چنده
من قط تیترو نوشته بودم من و از یاد ببر به خاط اینکه ملت اینطوری تو گوگل سرچ می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ی متنو از یاهو بهم دادی کپی کردم چیزی از خودم ننوستم. که اونم دوباره خودت اومدی ادیت کردی
الان یه کسره اضافه گذاشتی اینهمه مسخره بازی نداره که بخوای بندازی گردن یکی دیگه
من باشم جنبشو دارم میگم اره کردم ولی وقتی تو کردی میخوای بندازی گردن من که ملت بهم بخندن
ملت رفیق دارن ما هم داریم
(sm70)لاشی من کسره نذاشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر بيننده ترين روز 16 مهر 1393 19889 بازديد
لامصب بالاترینم چند ساله بلاکه وگرنه این بیشتر میشد
بزن اونجا داغ میشه احتمالا
کیونی چرا یه غلطی می کنی می خوای بندازی گردن یکی دیگه(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا متن خودمو نذاشتم متن تورو گذاشتمنقل قول:
(sm2)جماعت رشتیو نیگا جان من یه ماهیو بکنی تو کندوی عسل بذاری دهنش بازم تف میکنه (sm2)مثلا چه انتظار دیگه داری از رفیقت ، با کیون قلمبت همش میری یونی اگرم بری بیرون میری کوه گم میشی تا یه هفته (sm2)من بد بخت جورتو میکشو فقط مونده بکشم پایون !
(sm120)من بلاکم
خب همش میخوای مسخره کنینقل قول: