(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm120)بیا اینم مدرک همش میگی متن تو متن تو
تف ندی الکی
: این البوم شامل شش قطعه منتشر نشده از نسخه اولیه آلبوم یه شاخه نیلوفر میباشد که شامل سه قطعه کاملا جدید و سه قطعه با تنظیم متفاوت میباشد
منتشر شده در آیتونز
: همینو بزن بسه
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینو زدمنقل قول:
بعد خودت اومدی دوباره ادیتش کردی
مدیر شدی ؟! (sm30)نقل قول:
(sm70)گفتم چیکارش کردم منو من رو زدم منُ کسره نذاشتم حالا میخوای باور کن میخوای نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نکنه کار این دیوث بچه خوشگلس به روی خودش نمیاره
شبت بخیر بابا خیلی وقته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کوفت شماها چرا تموم نمیشین ! فقط برای تغییر عنوان تاپیکای خودم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکانش هست (sm2)نقل قول:
صبح بخیر !نقل قول:
منم خیلی وقته نیومدم (sm120)