اینا رو نمیدونم ولی دنی اولروم شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا رو نمیدونم ولی دنی اولروم شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی نداره ، اصلا تو قاموس برزیلیا نمیگفنجه که یه آرژانتینی ازشون سر تر باشهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ختنه هم کردنش؟؟ (sm120)نقل قول:
سرتر با دوسداشتن فرق میکنه(sm10) فقط برا برزیلیا پله بهتر از مارادوناس(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن اول ختنه می کنن که نیت طرف معلوم باشه به قصد سو استفاده مسلمون نشه(sm120)نقل قول:
با من بحث نکن !نقل قول:
من بازی های هر دوتاشون رو دیدم ! پله نصف دی استفانو هم قدرت رهبری نداشت ، کل تیم رو شونه های دی استفانو میچرخید
جرم بده لطفا ، من نمیتونم این حرکت زشتو انجام بدم ! (sm10)نقل قول:
مسوت اوزیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکاس پودلسکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق داره! دوست داشتن باتی و مادارونا به این معنی نیست کککه از برزیلیا بالاتر میدونیش! میشه خیلی ها رو دوست داشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فن چلسی ام ولی هانری و گیگیز رو دوست دارم اما از ارسنال و من یو به شدت متنفرم (sm120)
برای برزیلیا بازیکن توشک سازی قزوین هم بهتر از مارادوناست (sm120)نقل قول: