زاد روز استاد منفرزاده عزیز (sm127) خجسته باد
نمایش نسخه قابل چاپ
زاد روز استاد منفرزاده عزیز (sm127) خجسته باد
(sm55)
رها کنید در این حس لعنتی ما را ...(sm50)
غروبا میریزه سرم غمای عالم ❤
شکر خوبم ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گل نبودی ... سبزه که بودی خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه غروب شیییییییییییرینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینها همش چرته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
بابت موزیک ویدئو های آرش ممنون صالح جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی حالی؟
خوبی؟
سلام قربونت تو خوبی ؟؟ اصلا بی حال نیستم خیلی شادم (sm137)(sm16)
نقل قول:
ممنون . قربانت .زیادی زدی پس (sm2)
کاپتان بلکنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
فصل 1 تا 4 واقعا فوق العاده بود
فصل 5 خوشم نیومد... حال نکردم
حالا ببینیم فصل ششم چه طور ساختن !!!!!!!!
والا من فصل 1 دیدم دیگه ولش کردم از این سبک های این سریال خوشم نمیاد طولانی و خسته کننده (sm128)
فرار فوق العادست
جز سریالهای امتیاز بالا و عالی و جذاب
خب باشه همه رو که دوست داری (sm120)
(sm2)نقل قول:
نيما مسيحا فول آلبوم 320 لطفا (sm93)
داخل تاپیک آلبوم هایی که امیرخان میزاره هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كه چيزي نديدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زشت نیستید، فقط پول ندارید لمینت کنید(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm25)(sm81)
یه گرامافون یه صفحه از صدای بنان . . . (sm50)
خود کشی(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری آقا فرهاد؟
دلم واست تنگ شده بود (sm128)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هنر واسه هنرمندا مدرک جرمه (sm50)
گذشته هارو مثل پوست مار می کنم (sm118)
يه سوال چرا روز جق نداريم؟(sm25)
اين همه ظلم و اجحاف در حق جقيا تا كي...(sm81)(sm2)
(sm2)
باز آخر سال شد اینترنت به فنا رفت
هلل يوس(sm59)