ترانه برزویی با اهنگسازیه شادمهر دو ماه پیش ساخته شده و رفت واسه البوم
در مورد گمت کردم بنظرم اگه بدون تعصب نظر بدم ترانه خوب ملودی چون کاره شادمهر بود متوسط بود یعنی چیز تازه ای نداشت کار هم به اون شکل نگرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه برزویی با اهنگسازیه شادمهر دو ماه پیش ساخته شده و رفت واسه البوم
در مورد گمت کردم بنظرم اگه بدون تعصب نظر بدم ترانه خوب ملودی چون کاره شادمهر بود متوسط بود یعنی چیز تازه ای نداشت کار هم به اون شکل نگرفت
بازم خوبه یه کار دیگه از خودش اضافه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کردن با افراد دیگه ایراد نیست ولی ملودی بدی به مقلدای خودت و تنظیم بدی به کسی که هیچ نبوغی نداره فقط سطح شادمهر و میاره پایین به کسی که استعداد داره باید بها داد نه امثال قربانپور و هاشمی که هیچ چیز جدیدی برای ارائه ندارن بعدم اینکه به نظرم برای شادمهر همکاری با دیگران باید تو تنظیم اتفاق بیفته نه ملودی که ما رو از حس قوی و تحریرای شادمهری محروم نکنه
آفرین شما بد من خوب - دیگه سرت رو بکن تو آخورت مذخرفاتت هم واسه خودت نگه دار - خوش باش تو کاری کسی هم دخالت نکن کسی اصلا با شما صحبت نکرد - خودت انداختی وسط که بگی منم هستم آره عزیزم شما هم هستی همه هم دیدنت - شعرات هم واسه خودت نگه دار و تحویل من نده میتونی آب خنک بنوشی و تو آرامش بخوابینقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تیزر وارث هم ک پخش شد
(sm118)
نقد وارد است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم بابا جان (sm120) نگاهت به موسیقی رو میپسندم تقریباً شبیه خودمه (sm19) (sm120)منو یاد جوونیام میندازی(sm2)
به سلامتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دوباره حذفش کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]