[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" آلبر کامو " رو بشناسیم و آثارش و به خونیم (sm50)
همین الان فک کنم رفت تو اکانتم 2 گیگ به مناسبت عید غدیر پیامشم اومد رو خطمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا کجا بود مگه خودت دوست داشته باشی بخوای به چیزای الکی بحث و جدل راه بندازی .. (sm70)
حالا مثلا گفته باشن چی شده حالا . ؟! یا مثلا خندیده باشم چی شده مگه .. (sm2)تعصب نداشته باش .. (sm51)
حساس نشو حساس نشو (sm2)
چه داری میگی ؟ من فروختمت ؟! (sm54)
ترو قرآن مجمعو به چه روزی افتاده.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) مخلصم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا انقد دعوای الکی زیاد شده و پستا بیخود شدن بعضی وقتا میای یه کامنت مرتبط یا درست درمون بزاری خجالت میکشی(sm9) یه زمان دو سه ساعت میخوابیدیم سر ظهر، بیدار میشدیم ده تا مطلب درست درمون میخوندیم
(sm50)
به جایی رسیدم که دانلودشون نمی کنم آنلاین می بینم ولی تموم نمیشه لامصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون طور که میگم علیرضا پسر خوبیه به اونم گفتم کامران بچه خوبیه فقط زیاد الکی حساس میشه .. میخوای برو ازش بپرس .. تو تلگرام بش گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگرم کاری کردم که فک نمیکردم ناراحت بشی یعنی داشتم شوخی مکیردم .. بازم معذرت میخوام ببخشید دلخور نباش .. (sm127)
به هر حال هر جور راحتی موفق باشی .. (sm10)
دوست پسر جدیدت مبارک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا مگه میشه سلیقه ی شما بد باشه... (sm50)
(sm2)کامی جون بیا فردا عیده بخند شاد باش .. حتی اگه الکی هم شده (sm157)چرا بعضی وقتا سر چیزای الکی حال خودتو خراب میکنی ؟! (sm56) خوب چقدرم خوب که کار پیدا کردی خیلی خوشحال شدم توام باید خوشحال باشی ...(sm126)
(sm2)بعدشم تو خودت گفتی تو هر حرفی به من بزنی من میدونم سر شوخیه ناراحت نمیشم (sm151)
منم به همین خاطر بعضی وقتا باهات شوخی مکردم تا خوش بگذره .. (sm23) زیاد سخت نگیر . به خاطر همون آلبومم یادم نرفته همون موقع هم خیلی ازت تشکر کردم الانم باز میگم یه دنیا ممنون ..(sm19) هر وقت پلی میکنم یاد تو میفتم .. (sm50)
تیکه باحالی بود ممنون .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی شانسی پیدا کردم این جا می زارم با اجازه ی امیر
(sm10)
01 Oon Yekio Mikhad.m4a
الی دیوث این سریال جدید اچ بی او از کی پخش میشه تاریخ دقیق بده
2 اکتبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا این رپی که رفیقمون گذاشت رو گوش بده..یکی از بهترین اهنگای ام جی(sm120)
(sm81)جر خوردم تا این لحظه
هنوز جا داری(sm2)
سیامک عباسی (sm120)
کجا خود دیوثشو نمایان کرد؟(sm2)
کنسرت؟
آره الان کنسرت داره (sm120)
(sm120)
شبیه احسان علیخانی هستش (sm120)
دقیقا خواستم همینو بگم(sm120)
صداش به قیافش میاد(sm120)
از اونی که فکر میکردم خوشگل تره (sm59)
تو ذره بین اون پسره اردشیر احمدی باهاش مصاحبه میکرد گفت قیافش خوبه(sm120)
چقدر شبیه احسان علیخانیه (sm77)
با این همه عمل تو صورتش ثابت کرد چرا این چند سال خودشو نشون نداده. قیافش زیر و رو شده
امی زیرنویس میشه ؟
(sm50)به به مهدی رضوان
خیلی بچه ای خدایی (sm70)نقل قول:
الی..رضوان کو(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیو ورژن که(sm120)
هرچند اصلشم گوش نداده بودم(sm2)