(sm2)نویدو دیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نویدو دیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست و دروغش رو نمیدونم ولی فک کنم راست میگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک های از این سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عکسم گرفت ادرسش هست کلا با این سایت مشکل دارم
همونو که یادت میاد بگو من همه ـشو از برم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شباي جووني چه بي اعتباره
همش بيقراري همش انتظاره
خوبم خوبی؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزدم با من کاری نداری (sm120)
از کی گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودته
من کار نکردم ولی فکر کنم باید عمومیش کنی اگه از خودته
اگه نیست باید از طرف بگیری
الان زنگ زدم دوستم دیوث جواب نداد اون اولین کسی بود که البوم 13 رو تو کل ایران داشت (sm120)
میخوام ببینم از کجا خریده بود برم بگیرم
آهنگ شب مرد تنهانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوتش خیلی زیاده ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم میتونم البومو تا غروب پخش کنم (sm120)
عاقا ویکینگس قشنگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش چي بود؟
لینکا رو از کجا میاری؟ لینک پیج ـشو بده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم دنبال البوم (sm27)
میدونم رنگ از رخسار مهدی رفت یهو برگشت مهم اینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد درست شد(sm171)(sm171)(sm171)(sm137)(sm79)(sm137)(sm17 8)(sm178)(sm79)(sm178)
ویندوزم به فاک رفته ...همه برنامه ها رو باید run as adminباز کنم وگرنه باز نمیشه (sm25)
نقل قول:
شبی با خیال تو هم خونه شد دل
نبودی ندیدی چه ویرونه شد دل
نبودی ندیدی پریشونیامو
فقط باد و بارون شنیدن صدامو
غمت سرد و وحشی به ویرونه می زد
دلم با تو خوش بود و پیمونه می زد
نه مرد قلندر نه آتش پرستم
فقط با خیالت شبا مست مستم
الهی سحر پشت کوها بمیره
خدا این شبا رو از عاشق نگیره
نه یک شب که هر شب دلم بی قراره
می خواد مثل بارون بباره بباره
شب, مرد تنها پر از یاد یاره
پر از گریه تلخ بی اختیاره
شب مرد تنها شب بی تو مردن
شب غربت و دل به مستی سپردن
شبای جوونی چه بی اعتباره
همش بی قراری همش انتظاره
شب مرد تنها پر از یاد یاره پر از گریه تلخ بی اختیاره شب مرد تنها شب بی تو مردن شب غربت و دل به مستی سپردن شبای جوونی چه بی اعتباره همش بی قراری همش انتظارهنقل قول:
نوید کجاست حالا (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي (sm176)
شبی با خیال تو هم خونه شد دل... نبودی ندیدی چه ویرونه شد دل...نقل قول:
نبودی ندیدی پریشونیامو... فقط باد و بارون شنیدن صدامو...
غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد... ذلم با تو خوش بود و پیمونه میزد...(sm50)
[QUOTE=pirana;149185]لینکا رو از کجا میاری؟ لینک پیج ـشو بده...[/QUOTEواسه من اینجوری میاد یعنی هرجا که میخواد برم دانلود کنم خود به خود لینک میشود اینجا دمت گرم دمت گرم درست شد(sm134)
چی شده(sm54)
خواب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس درخت کردی باز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم میدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نیست(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میتونـــــــــــــی... (sm19)(sm120)نقل قول:
امیر ثبت نام کردم درست شد(sm178)
اره تو رو اجاره میدم(sm120)نقل قول:
نه تو نیا فیس هر چی بگی قبوله (sm2)نقل قول:
ولی تو خود برنامه زده کیلو بایت ولی پایین صفحه زده m نمیدونم داستان چیه (sm54)
نقل قول:
واي مرسي مهدي (sm134)
(sm30)نقل قول:
چی شده؟با لحن فامیل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به نکته ضخیمی اشاره کرد... سرعت میتونه به 900 مگ برسه... اما در ساعت (sm120)نقل قول:
من دیگه تا پاساژ طلا نمیرم خیلی دوره (sm120)منتظرم رفیق دیوثم بیاد با ماشینش برم (sm120)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
میلاد یه جوراب زنونه بکش رو سرت یه هفت تیر هم دستت. برو توی مغازه آلبوم رو بدزد(sm120)