هی من میخوام فراموش کنم هی عین عجل معلق میاد جلوم (sm74)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی من میخوام فراموش کنم هی عین عجل معلق میاد جلوم (sm74)(sm2)
عادت پیر کهن دل به جوان دادن است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو دیدم لوح پیشانی ساقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدم مست و قلم هارا شکستم
(sm81)
نقش او در دل چه زیبا می نشستنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنگ دل آیینه ی ما می شکست...
مرا گفتی ببر از جمله یاران
بکندم از همه دل بر تو بستم
(sm50)
بیا اینو بگیر گوش کننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیا ممنون خیلی به موقع بود (sm50)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس نولان تو تلگرام (sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ماه و دریا نیست؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]