چرا همه زدن 3-1؟
من که به آرژانتین امیدی ندارم (sm100)
دلی زدم 3-1(sm100)
راستی الان از آزادی اومدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا همه زدن 3-1؟
من که به آرژانتین امیدی ندارم (sm100)
دلی زدم 3-1(sm100)
راستی الان از آزادی اومدم(sm2)
اون یارو حتما پیشگوئه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سگ خور 5 تا کم میشه دیگه (sm70)
من مطمئن بودم میبازه ولی فوقش 2-1(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اگر ترکیبو نگا کرده بودیم بیشتر میزدیم(sm70)
من زدم 2 1 هلند کاشکی میزدم 5 (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زدم 1-0 کرواسی کاش زده بودم 3-1 برزیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هیچکدوم مث اروگوئه نرفت تو کونمون(sm2)
این احمد دیوثو نگاه کن چه حرصی میخوره سر نظرسنجی (sm2)
احمد فک نمیکنی داری گو زیادی میخوری (sm14)نقل قول:
وثوق (sm41)
(sm2)اره (sm2)3 -1 میزنم سگ خورنقل قول:
با 3 تا گوشی میزنم هر کدوم یه نتیجه (sm41)