نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش ۷۸ هست ؟؟؟
یه دونه ممر گذاشته بود اونو دارم ، اونه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش ۷۸ هست ؟؟؟
یه دونه ممر گذاشته بود اونو دارم ، اونه ؟
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنداز تو idm ببین حجمش چقده
اره همونهنقل قول:
فک کردم اصلیش اومده
دمت گرم بازم (sm19)
تا دوشنبه هفته دیگه صبر کنی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش محشره (sm1)نقل قول:
آره والانقل قول:
انگلیسی جماعت اونم راک
این اصحابی چی کار کرده ؟ (sm14)
همه جا ذکر و خیرشه
ماشین مخصوص حمل لامبورگینی (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر اعتماد به نفسه با اون جیغ بنفشی که میکشهنقل قول:
آخر جوگیر شدن
همینطور ادامه پیدا کنه ، تو برنامه های صدا و سیما شرتش رو هم در میاره(sm30)
(sm2)نقل قول:
داری لینکشو ؟
همون شبکه شما برنامه هفت ترانه ؟نقل قول:
نمیدونم همون کلیپشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm19)نقل قول:
(sm77)
خاک
خرشانس تر از صاحاب این آردی تو تهران دیده میشه ؟ . حالا ما از هر جای خیابون رد بشیم گنجشکه میرینه رومون(sm2)
طوفان دیروز :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)(sm111)
کجاست ای یار آغوش تو ؟ (sm25)
تو شعرِ شعورِ غرورِ حضورِ عمیق باوری
هیچ هیچ هیچ (sm50)
امیر شکلک های منو اضافه نکردی ها (sm29)
طوفان به غا داد (sm98)
آئین تو عشق است، به دینت برگرد
شک را بگذار و به یقینت برگرد
آغوش گشودهام برایت بانو!
یکروز به سبزِ سرزمینت برگرد
(sm50)
مومنم کردی به عشق و جا زدی تکلیف چیست؟
بر مسلمانی که کافر می شود پیغمبرش
قسمت 8 game of thrones(sm50)
(sm51)
یره اینو گذاشته بودی؟
داری 320؟
ﻣﺮﺍ
ﺑﻪ ﺟﺸﻦ ﺗﻮﻟﺪ
ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ
ﭼﺮﺍ
ﺳﺮ ﺍﺯ ﻣﺠﻠﺲ ﺧﺘﻢ
ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩﺍﻡ؟
(sm50)
می ترسم از خودم کـــه گنـــاه مکررم
در کار و بار شخص خدا دست می بَرم
انسانی از تبار نمی دانم از کجـا
شیطانی از حوالی ِدنیای دیگرم
خواناترین نوشته ی تاریخ کافری
مبهم ترین نشانه ی تکفیر آخرم
آتش بیار ِ معرکــه ی ارتداد محض
با سوره های روشن ایمان مغایرم
اینم،همین که یکسَره آتش نوشته اند
از فکـــــر ِ عامیانــه ی مردُم فراترم
*
لا مذهبم اگرچه به چشمان هیز شهر
لازم شود به نام تـــو مذهب می آورم
بودای خوب وخوش نفس عصر حاضری
اینسان کـــه در معابد مشرق شناورم
*
مجموع رمزهای مسلمانی منی
آیات نانوشته ی قرآن باورم
حالا به قرن های نخستین نگاه کن
در خلقتی شگفت،به خاطر بیاورم
.
.
.
تا پای دار،مردم نا آشنا،
وَ بعد
اعدام می شوم
نه،نه
از خواب می پرم!
ناصر ندیمی
(sm27)
منطقم را کرد ویران وصف تو
راه گفتن بسته شد
ماندهست آه(sm88)
آه دردت را ندارم محرمی
چون علی
اه میکنم در قعر چاه
حضرت مولانا(sm50)
حسين فابي داره مياد اين ور (sm10)
دیس حرکت اصحابی (sm2)
تورو خدا یکی به من بگه چطوری برم تو سیستم گلستان پیام نور
با یه سیستم وارد میشه با یه سیستم دیگه ارور شناسه کاربری یا رمز عبور اشتباه است میده
هی من نیمه فعال شدم(sm58)
بعضی سایتها رو فقط اکسپلورر باز میکنه و بعضیام با ***** شکن باز نمیشه
اگه ***** شکن داری قطعش کن و با اکسپلورر برو
با اکسپلورر میرم ***** شکنم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) فیس موزن خبری نی ؟
لامصب بوسنی مکزیکم زد
(sm81)
لینک موزیک ویدئو رضا خان رو یکی لطف میکنه