البوم شب سكوت كوير رو تو يه قطعه خلاصه كرده (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم شب سكوت كوير رو تو يه قطعه خلاصه كرده (sm128)
اي در رگانم خون وطن، اي پرچمت ما را كفن (sm19)
از خون سربازان تو، گلگون شده رويت وطن (sm50)
خندوونه رامبد ..
امیر مقاره یکی از اعضای موسیقی ماکان بند : از وقتی صدای محسن چاوشی را شنیدم به حرفه موسیقی علاقمند شدم
و بک وکال فرشاد حسامی تو ماه مهر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 2 تا سوسول فک کونم همون ماکان بند باشن جدیدا رو خوب نیمیشناسم ..
شهاب مظفری شیجو فالوراش از موزن بیشتره من نیمیفهمم ..
فوکی فوک بر تو آلبوم همایون شرا فقط 320 هه فلکش کو ..
کاش که عشق را زبان سخن بود .. (sm50)
سلام
یه برنامه خوب برا بلوتوث پی سی معرفی کنین بتونم هدفون وصل کنم بهش
حرفاي اين روانشناسه رو شنيدين درباره بحران چاوشي؟
خيلي قشنگ حرف ميزنه
نوید(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر حلت ؟؟ هلت ؟
(sm50)بخواه آنچه که میخواهی
دیجی کالا پلتفرم سوپرنوا را بهعنوان یک سیستم جامع در تمام فعالیتهای خود از قبیل انبارداری، فروش، حسابداری، نسخهی وب، موبایل، مارکتپلیس و سایر حوزهها مورد استفاده قرار میدهد.
سوپرنوا یک پلتفرم متنباز مبتنی بر PHP است
از نظر لاتو، دل بستن به یک تکنولوژی واحد، نتیجهای جز شکست در پی ندارد و باید مجموعهای از تکنولوژیها و راهکارهای کاربردی را در مسیر اهداف سازمان بهکار گرفت تا بهترین نتیجه حاصل شود.
چاوشی بیشتره که.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1.3چاوشیه 1.2اون یارو.
کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آوازخوانی در شبم(sm50)
کانال توییتر چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران من خوب پیش میره وسط که ریتمو عوض میکنن قشنگ تر میزنن به کار.
دمی دوس داره خب (sm2)
من گوش کردم ویس رو
والا اگه نگم اکثرا ، تمام حرفاش چرت و پرته ! حالا تو مورد خاصی به چشت میاد بگو برات توضیح بدم و الا به نظرم حتی ارزش توضیح دادنم نداره
نوید علی با توام (sm2)
کاملا موافقم.من خواستم جوابیه ای بنویسم براش دیدم خیلی پرته ارزش نداره وقتمو تلف کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه سر آلبوم خاطرات مبهم هم گوشت مشکل داشت و "ترس های کوچک بزرگ می شود" رو تاس می شنیدی یا کوهن(کوئن) رو کُهَن می شنیدی
البته زیاد مهم نی من کاری به اعتقادات تو و یه سری دیگه ندارم مگه همین چاوشی نخونده برا علی و فاطمه و غیره؟
من با ریدن تو شعر مشکل دارم حالا تو هی خودتو جر بده شک نکن "ولی" هستش
البته مثل همیشه امثال شما باید اعتقاداتتون رو بکنین تو چش و چال ملت فرقی ام نداره کجا
چشومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار ماهی ِ تنها
فدای آبی ِ دریا
هزار بسته مسکن
فدای این غم ِبرنا
هزار گله ی درنا
فدای وسعت آبی(sm27)
مشتی محکم بر دهان یاوه گویان (sm50)
موسیقی ما چرا نقد نمیزنه
بگو ستاره ی دردانه!
در انزوای رصدخانه
کدام كوزه شکست آن روز
که با گذشتن نهصد سال
هنوز حلقه ی دستانش
به دور گردن خیام است؟
(sm50)
تا حالا ندیدم نه تو موسیقی ما نه جای دیگه یه نقد درست حسابی بزنن همه مشتی خزعبل تایپ میکنن طرف اصلا آلبومو نمیفهمه برمیداره چرت و پرت مینویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون نقد پرچم سفید خودت جزو معدود نقدایی بوده که ارزش خوندن داشته
چی بگم والا
(sm2)دیوث اینقد اینجوری میگی چار نفر رد میشن باور میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انکار نکن دیوث نذار صورت حسابتو 94 به اینور از دی جی استایل و شیائومی بگیریم بذاریم اینجانقل قول:
(sm120)خب قبلش دیجی استایل و شیا تو ایران نبودن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگایی که گذاشتمو دان کنین چن تاش خیلی قشنگه