معمار زاده با اختلاف ریدمون ترین دروازه بان تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معمار زاده با اختلاف ریدمون ترین دروازه بان تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس عالی بود ، امسال تنها سالی بود که اسکلت تیم حفظ شد !نقل قول:
الان با توجه به پیشنهادهای اروپایی مهرداد پولادی باس فکر دفاع چپ رو بکنیم
خلعتبری رو هم رد کنیم بره عالی میشه
کاش لک یا فروزان رو گرفته بودن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیسلونم گفته نمیاد باید برن سراغ رحمان (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا دار و دسته زنجانی که این پولا چیزی نی گفتن بدین دست این راحت شیم
راه آهن با اختلاف قابل پیش بینی ترین سقوط کننده ی تاریخ(sm120)
اینپیشنهادات اروپایی کجاست که ما نمیبنیم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروزانُ گرفت دیگه تموم شد(sm77)(sm120)نقل قول:
بچه کسی میدونه چیکار کنم وای فام هک نشه
یکی تو شهر دیدتم میگه خبر رسیده اهالی دارن از وای فات استفاده میکنن (sm30)(sm25)
ما خر هم هی براشون 1 گیگ 1 گیگ حجم میخریم
با این نرم افزار های هک هم براحتی میشه هک کرد پسورد رو
دستم به دامنتون
پرسپولیس ُ میگی(sm120)
حفظ شد ولی چند تا پست مثل دروازه بانی و هافبک باید تقویت میشدنقل قول:
دفاع چپ اگر پولادی بره اره واجبه اگر چه حسینی هم هست
خلعتبری بودنش بهتر از نبودش چون مسلمانم نیست دیگه
البته 2 3 تا جوون مثل کمندانی و.....هستن اگر فرصت بده من مطمئنم گل میکنن
نیلسون 3 شنبه بر میگرده دیشب تو صفحه فیس بوکش دیدم اما فکر کردم الکیه اما امروز مطمئن شدم بر میگردهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]