لینک بدید . 3 گیگ دارم تا شب باس دان کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک بدید . 3 گیگ دارم تا شب باس دان کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشو زدم دان شه (sm118)
شاعر میفرماید : چو گیم آف ترون نباشد تن من مباد (sm50)
ممنون آقا چاوش...راستی گیم آف 4 فصل با کیفیت واقعی 1080 رو ( هر قسمت 4 گیگ الی6 گیگ) رو دارم اگر کسی مایل بود بگه لینکاشو بذارم ...(sm127)(sm127)(sm127)
پخ کن لدفا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bi3par [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چهار قسمت لو رفته (sm30)
فكر ميكردم فقط ايران از اين اتفاقا ميافته
کریم انصاریفرد هم داره میاد پرسپولیس (sm118)
الکی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال daredevil هم همینطور لو رفت تو این چند روز
والا اون شبکه مث اینکه کلا اینجوریه چون اینترنتیه ! مارکوپولو هم همش یهویی اومد فک نمیکنم لو رفتنی در کار باشه مدلش اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میدونم ، قبل از این هم Crossing lines لو رفته بود که کیفیتش افتضاح بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احمدو. چطوري ؟ (sm120)
سلام نویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم خدا رو شکر
آقا راستی به نظرم رو نفست کار کن تو اجرات چند جا نفس کم آوردی تابلو نبود اما به چشم میاد
من برم نهار
(sm120) خداروشكرنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي (sm10)(sm127)
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی سریال daredevil رو دیده کمی بحث کنیم ؟!
آدما میان و میرن
هیچکی جز تو موندنی نیست
(sm50)
اومدي از ناهار ؟ (sm120)نقل قول:
نه آماده نبود تمدید شد (sm2)نقل قول:
نوید احمد(sm19)
کوچه باغ خاطرات (sm50)
modern talking - cheri cheri lady
Oh, I can't explain
Every time it's the same
Oh I feel that it's real
Take my heart
I've been lonely to long
Oh, I can't be so strong
Take the chance for romance, take my heart
I need you so
There's no time I'll ever go
Cheri, cheri lady
Going through a motion
Love is where you find it
Listen to your heart
Cheri, cheri lady
Living in devotion
It's always like the first time
Let me take a part
Cheri, cheri lady
Like there's no tomorrow
Take my heart - don't lose it
Listen to your heart
Cheri, cheri lady
To know you is to love you
If you call me baby I'll be always yours
I get up - I get down
All my world turns around
Who is right? Who is wrong?
I don't know
I've got pain in my heart
Got a love in my soul
Easy come, but I think easy go
I need you so
Although times I move so slow
سپيد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرتون سياوش قميشي قشنگ تر از درخت ملودي يي ساخته ؟ (sm169)
سپید ـِـه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیرنقل قول:
فقط استاد میتونه ابی رو وادار کنه نت دو بالا بره ( آخر قصه ) لامصب انگار عصاره ی حنجره ی ابی رو کشیده (sm1)
(sm1) لامصب ديگه تكرار شدني نيست چنين ملوديي (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Paul McCartney - My Valentine (sm50)
وقتی میشنوم تمامی مو های بدنم خبر دار وامیسته (sm178)نقل قول:
خدایا :
این آیه را که بر زبان داستایوفسکی رانده ای ، بر دلهای روشنفکران فرود آر که : "اگر خدا نباشد ، همه چیز مجاز است ". جهان فاقد معنی و زندگی فاقد هدف و انسان ، پوچ است ، و انسان ِ فاقد ِ معنی ، فاقد ِ مسئولیت نیز هست .
خدایا :
مرا از فقر ِ ترجمه و زبونی ِ تقلید نجات بخش تا قالبهای ارثی را بشکنم ، تا در برابر "قالب ریزی" ِ غرب ، بایستم و تا - همچون این ها و آن ها - دیگران حرف نزنند و من فقط دهنم را تکان دهم
خدایا :
این کلام مقدس را که به "روسو" الهام کرده ای ، هرگز از یاد من مبر که :"من دشمن ِ تو و عقاید ِ تو هستم ، اما حاضرم جانم را برای آزادی تو و عقاید تو فدا کنم "
(sm172) طرز فكر قشنگتر از اين داريم ؟
چطوری(sm127)نقل قول:
ها والا (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستي شنيدم آمريكا بودي (sm120) يه سه چهارتا عكس بذار ببينم تغييري كرده (sm59)
کامینگ سوننقل قول:
خوبی احمد(sm127) چرا الکی نوید و امیدوار میکنی(sm59)نقل قول:
شكر خدا يه نفسي مياد و ميره (sm120)نقل قول:
تو خوبي ؟ خوشي ؟ رو به رشدي ؟
بد نیستم اهل بیت چطورن؟؟(sm59)نقل قول:
(sm2) كلا در جهت تخريب من عزمتو جزم كردي ها (sm2)نقل قول:
هیچکس اندازه من دلسوز تو نیست اندازه منم دوستت نداره(sm120)نقل قول: