خرید Kerio , *** PPTP
با بهترین کیفیت و سرعت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
خرید Kerio , *** PPTP
با بهترین کیفیت و سرعت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
بستگی داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن شدیدا مشتاق شنیدن آلبومه ، برای کسی که تا غروب آلبومو برسونه بهش جایزه گذاشته
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی سی یا لپ تاپ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفرش بزن دوباره اکتیو کن
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 نداره؟(sm172)
به چی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم تمرکز میکنم برم نون بگیرم صبونه ناهار شام بخورم... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه به مغازه داره 50 تومن بدم البومو بهم میده (sm120)شماره کارت میدم هرکی در حد توانش کمک کنه یه روز زودتر البومو گوش بدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی ادعام یه جورایی درسته فقط نمی تونم ثابت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کجای مانیتور یه چی برا خودش زده (sm2)
دقیقا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای من چقد از نون گرفتم بدم میومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه هم سر صف دعوام میشد (sm2)
8 (sm3) فقط 7.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خسته نباشی خبر جدیدت این بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم اینا که تو کار محصولات فرهنگین الانم شاید البومو داشته باشن بچه ای برادری رفیقی کوفتی دردی چیزی ندارن البومو کش بره پخش کنه(sm25)
الان الی میگه png نذار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب تاب ه . ویندوز رو رفرش کنم ؟رفرش کنم برنامه هام پاک میشه تو دانلود منیجرم 4-5 گیگ فایل نصفه دانلود شده هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال شدم ویندوز 10 رو صبح نصب میکنم
دیشب حالم خوب نبود این نوشتم
امشب ناراحتم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از عشق نه سختی های که دارم
از اینکه نمی توانم کاری کنم
زجر میکشم زجر
درد دارم.. درد قلب
گرگ ها به هم تبارانم حمله کرده اند
دارند پر پر میشوند
به خون کشیده شده اند
خدایا شاهد باش کوبانیم دارد ویران میشود
گرجه تا چند وقت پیش حتی نمیدانستم
شهری به این اسم هست
ولی مگر میشود همزادم
کشته شود من آرام بگیرم
گرچه با عقاید جدایی از میهنم مخالفم
ولی تبارم را دوس دارم
نمیتوانم ازش جدا شوم
اصلا تبار جدا میهن جدا قبیله جدا
انسانیت که هست گرگ که نیستم
به خدای احد واحد قسم خون تک به تک شونو.....
به محصولات فرهنگی نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انبار شهرستان می مونه
چرا به 100مگ رسیده برا من (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا ما هیچ فرقی برا شرکت و ادارات که از نهایت ویندوز استفاده می کنن نسخه ازمایشی نمیتونن نصب کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا وارد انجمن که میشیم میزنه البوم جدید محسن(sm120)
ابی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم نازی ناز کننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا همشون میگن هست اجازه پخش نداریم..قپی میان(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اخلاقیاتش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اون مرحله برسه که خودم میرم یه کلت میگیرم میرم مغاره یازو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف هرچی پوله میده میگم نمیخوام البوم محسن رو بده فقط (sm120)
از منم سنگین شدهنقل قول:
بهتره هر 6 ماه بتعویضی
ویندوز نصب کنی پاک نمیشه؟(sm120)
منم دعوام میشه خب...(sm25) واسه همین دارم تمرکز میکنم که به اینر پیس برسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم زر بزن(sm98)نقل قول:
اخه امشب دانلودام تمومه ویندوز 10 حدود 80 درصدش رفته (sm120)نقل قول:
میگن داریم اجازه پخش نداریم با این نظریه بنده خالی میبندن مانند سگ(sm25)نقل قول:
ثابت ؟(sm120)نقل قول:
گه نخور دیوث (sm3)نقل قول:
آزمایشیه به ما میری (sm120)خریته نصب کردنش(sm120)نقل قول:
نقل قول:
اره 320 ميخوام
داشته باشن تو ملا عام که نمیزارننقل قول: