قبول دارم... تازه هرچی آشنا تر عوضی تر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول دارم... تازه هرچی آشنا تر عوضی تر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب سال 83 گفتن آمریکا میخواد حمله کنه (sm120) ما هم عین خیالمون نبود (sm120) یه هفته قبل اعزام با دوست دخترم داشتیم کیوس چرخ میزدیم (sm2) حالا الان طرف یه سال قبل اعزام دپرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون تو چسنالههام شریکتون کرده بودم میخوام تو شادیم هم شریکتون کنم. نفری یدونه دست بندری تهیه کنید جمع شید قر بدیم.
آيا از تنهايي خود رنج ميبريد؟
.
.
.
ازدواج كنيد
آنگاه از تنهايي خود لذت مي بريد
دقیقاًنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرانجام پس از روزها معطلی و کشمکش داخلی میان مقامات کاخ سفید و سناتورهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، اوباما تصمیم گرفت امروز به بلاتکلیفی تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا در قبال نقاط اختلافی با ایران پایان دهد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح تو فکرش بودم امسال چی میخوان بگن خدا خبرت بده خیالم راحت شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه مقابل چس ناله دونتون ، اميدوارياتونه كه كلا درشو تخته كردين چيزي نميتونه وارد شه در عوض در چس ناله تون چهار طاق بازه يكم جاشونو عوض كنين
نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)
اینقد چس ناله چس ناله نکنین
گوز ناله کنین (sm2)