فدا همه کاربرا که ثبت نام میکنن که با ما باشن بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدا همه کاربرا که ثبت نام میکنن که با ما باشن بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی تـــــــو (sm81) سالمی؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودم عموت میشم عزیزم (sm46) تو هم عمه ی من شو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای من نمیشی اینهمه نگرانت بودم؟ (sm70)نقل قول:
خـــــــوبی؟ (sm134)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردها که عاشق میشوند ، بدجور شاعــر میشوند . . .
دیگر حرفی از عشقم تو را میبوسمت نیست
دیگر در بغلت جایی برای هم آغوشیم نیست
دیگر نامی از من در آن لیست گوشیت نیست
خط خورده نامم ، چاره جز فراموشیت نیست
"صابر"
آمدم ؛ بار رسیده بود اصن امروز وقت نداشتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی ، پات چطوره ، بهتری؟ (sm10)
نقل قول:
به به علیک سلام (sm98)
کجا تشریف داشتید؟ (sm142)
دیشب دیر رسیدم ، امروزم صبح زود بار رسید دیگه حسابی درگیر بودم ، خسته شدم (sm50)نقل قول:
تو خوبی ، چه خبرا؟
یک نفر هست که بواقع عموی بنده هستن ولی کاش نبودن عموی بنده ...نقل قول:
بیا خودم عموت میشم عزیزم (sm46) تو هم عمه ی من شو (sm70)
عمتو بخورم (sm70)
خیلی آقایی (sm70)نقل قول:
فدای من نمیشی اینهمه نگرانت بودم؟ (sm70)
خـــــــوبی؟ (sm134)
فدا آقامون بشم (sm70)
شکر ، کم بد نیستم (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو دختر مهتاب (sm10)
مخازه بودم ، روز قبلشم شهر شما بودم دیه ؛ چه دودی چه سرو صدایی چه بدو بدویی ؛ خلاصه شهرتون دیوونه کنندست ...
نقل قول:
همینی که نوید و اتی گفتن (sm127)(sm120)نقل قول: