نه یره این ترم ریدم ..یه درسو شاید بیفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نمره اومده اونم تربیت 1 که 20 شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
نه یره این ترم ریدم ..یه درسو شاید بیفتم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نمره اومده اونم تربیت 1 که 20 شدم
همینه دیگه عاشق شدی این ترم بگا دادی خودتونقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم این ترم تربیت 1 داشتم 20 شدم (sm173)
نقل قول:
چه تستایی گرفتن ازتون ...
نه بابا عشق چیه ..این ترم دایورت کردم ..دیدم ترمای پیش کلی درس خوندم معدل اول دانشکده شدم ...به تخمشونم نبود ..نه تشویقی نه جایزه ای نه عنی ..منم گفتم به چپ اسب زورو (sm70)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نرفتم ، گفت یه تحقیق بیار آوردم داد بیست
آدم باید معدلش 14.35 باشه که نه نشونه ی خرخونی نه نشونه ی اسکلی و مشروطی (sm173)
نقل قول:
منو که کیونمون گذاشت ..5 تا تست گرفت ..تو همش جزو سه نفر اول بودم (sm128)
خرخون که بودی ، خردو هم هستی پس (sm25)نقل قول:
ها دو استقامتو دوم شدم با 5 ثانیه اختلاف (sm59)نقل قول:
فردا یه امتحان فوق العاده سخت دارم تنها چیزی که کمی آرومم میکنه اینه که بقیه هم چیزی نمیفهمن (sm2)
یکی یه سایت معرفی کنه لینک مستقیم رایگان بده فیلم