به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ داره کیفیت خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خواستم گیم اف رو واسه دوستم بریزم دیدم به جز فصل آخر همه قسمتا رو 1080 دل کرده بودم (sm70)عجب خری بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد 480 نیست ؟(sm120)نقل قول:
ممد بعد گل دوم اس ام اس داد لالیگا پر (sm2) بخدا بعد از این حرف ممد منتظر معجزه شدم که اتفاق افتاد (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم ولی میگن مشکل داره یکم تاره بعدشم یه کادر سفید رنگ گوشه تصویر هست حیفه اینجوری ارشیو کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا میخوای بگی اینترنتت خوبه همه رو ۱۰۸۰ میبینی ؟ کیفیت مانیتورت خوبه قشنگ حس تیری دی بت میده (sm50)نقل قول:
ما تا دیرو همه رو ۴۸۰ میدیدم (sm50)
جیگری (sm19)
اینجوری باشه ارزش دیدن نداره (sm120)نقل قول:
وایستیم تا قسمت قسمت بیاد باز (sm120)
(sm3)
ما عادت نداریم مثل تو فخر بفروشیم(sm120)از وقتی فهمیدم 1080 دارم تحریک شدم یه بار دیگه بشینم از اول ببینیم (sm120)نقل قول:
قربونت (sm19)
تا حالا هوا انقد چسخل ندیده بودم (sm120)
اراک طوفان وحشتناکی میاد (sm120)ماهواره ها تمام وسط خیابون ریخته (sm120)نقل قول:
میگن ۲ روزه تهران داره بارون میاد (sm120)نقل قول:
آره اراکم همینطوره (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بخیر کنه (sm2)(sm2)
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی *****ای حضرت آیت الله ***** ای روز شنبه 22 فروردین در سفر به قم با مراجع تقلید دیدار کردند.
رهبر معظم انقلاب با حضور در بیت آیت الله وحید خراسانی با ایشان دیدار و گفتوگو کردند.
معظمله همچنین با آیت الله نوری همدانی و آیت الله سبحانی نیز ملاقات نمودند و در پایان نیز برای مناجات و عبادت به مسجد مقدس جمکران مشرف شدند.
هفته گذشته نیز ایشان در سفر به قم با آیات عظام شبیری و مکارم شیرازی دیدار داشتند.
آیتالله مکارم شیرازی شب گذشته به دیدار آیتالله صافی گلپایگانی رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیتالله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید شب گذشته با حضور در بیت آیتالله صافی گلپایگانی با این مرجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد.
در دیدار این دو مرجع تقلید که به صورت خصوصی برگزار شد پیرامون مسائل روز کشور، مسائل جهان اسلام از جمله یمن بحث و تبادل نظر شد.
شایان ذکر است، پیش از این نیز آیتالله وحید خراسانی با حضور در بیت آیتالله صافی گلپایگانی با این مرجع تقلید دیدار کرده بود.
(sm2)عجب برو بیایی بوده
(sm3)عسلام
(sm25)قیمتا داره میره بالا هارد وسترن 269 !
منگل وقتی عکسو سیو میکنی همونجا فرمتشو عوض کن
زیرنویس نیومد ؟
خبرنگار :چرا در سال 2006 پیشنهاد رئال رو رد کردید ؟
توتی :در بچگی به من یاد دادن که خانواده مهمترین چیز برای انسانه .رم خانواده ی من محسوب میشه ؛شما کسی رو سراغ دارید که خانواده ی فقیرش رو ترک کنه تا با خانواده ای ثروتمند و غریبه زندگی کنه ؟(sm50)
شات بده
چطور شات می دن ؟
این کلوزه نمیخواد بمیره(sm2)
پایان فصل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز هم گل زد (sm50)
برا همین گفتم دیگه.. تو ایتالیا این پیرا ترکوندننقل قول:
کلوزه - لوکا تونی - ماکارونه(sm120)
(sm2)
لیگ ایتالیا تا دوسال دیگه با انگلیس و اسپانیا باز رقابت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میلانو که برلوسکونی میخواد بده بره .توهیر هم میخواد تو اینتر ریخت و پاش کنه یووه و رم و ناپولی هم روندشونو حفظ کنن لیگشون خیلی جذاب تر میشه (sm120)
بیچاره تا مادرید رفت به گوه خوردن افتاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ گهی نمیشن(sm2)نقل قول:
چرت نگو لیگشون امسال خیلی خوب بود (sm120)نقل قول:
یه سهمیه از 2 تا و نصفی سهمیه شون هم تا نیمه نهایی داره میاد (sm120)
ادینیو و تراکتور بیخیال بشو نیستن(sm120)
میگن سیاسی وقتی رسیده به مادرید واسه مذاکره بارئال گفته سلام پاریس (sm2)
بیچاره اصلا نمیدونست رئال اسپانیاییه (sm2)