در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (56 کاربران و 483 مهمان ها)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (56 کاربران و 483 مهمان ها)(sm120)
داره میترکه تالار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها احتمالا محسن جزو مهموناست رعایت کنید (sm70)
احتمالا چیه الان خیلی وخته میون ماست نامحسوس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یوزر داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره اسم معشوقه ی ناپلئون بوناپارت بود ، اوژنی دزیره کلاری ، ملکه سوئد و نروژ.
در مورد معنیشم دزیره واژه ای فرانسویه به معنی محبوب مورد علاقه و دوست داشتنی و اگه اشتباه نکنم در سوئد با نام دزیدریا به معنی محبوبه معروف شد !!
.
همچنین در فرهنگ فارسی معین دزیره ، داروی خشک ذرور ، نوعی بوی خوش عطر ذرور ، گل شیپوری ایتالیایی معنی مید
خودمو زدم به دل درد... عادت شدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن با یوزر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی وقته فعالیت داره(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا من رفتم پرسیدم گفت پخش همزمان اینه که روز قبل ارسال میشه منتها برسه دست فروشنده یا شب پخش میرسه یا صبح روز پخش (sm169)
فکر کنم با این تفاسیر پخشم بشه احتمالا شب باشه
رعایت کن لاشی مونث تو تاپیکه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکی نکن لاشی ساعت ها زحمت کشیدم برای این مطلب (sm2)اسکی میکنی لاقل درست اسکی کن پ بقیه ش کو (sm2)نقل قول:
رعایت کردم با این نام گفتم دیگه... خوب بود میگفتم پریود ف|یلت|ر میشدیم؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)
میری توالت و میای میبینی ده صفحه مطلب اومده (sm2)
شکوفه های هلو رستــه روی پیرهنت
دوباره صورتـــی ِ صورتی است باغ تنت
دوباره خواب مــرا مــی برد کــــه تا ببرد
به روز صورتی ات - رنگ مهربان شدنت
ح.منزوی
سجاد نهاوندی تویی(sm77)(sm2)تازه خوندمش گفتم بزارم اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 شد... باس همت بلند دارم برم نون بگیرم (sm98)
ععععععععععععععععع آلبوم همین الان اومد قزوین. جلوی در مغازه وایستادم. جهان کاست تو سبزه میدون...
برم ببینم میتونم با خ ا ی ه مالی ازش بگیرم.... دعا کنید واسم
(sm132)
اره (sm2) تو کیی ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
اذون زدن به قول حاج مهدی (sm25)
(sm2)
(sm50)
جمشید هاشم پور(sm2)نقل قول:
فکر کردی واسه چی نمیرم نون بگیرم (sm2)نقل قول:
بعدن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)یوزرت بارانت با این اسم نمیخونه نمی تونی وارد شی (sm2)نقل قول:
لینک پیجتو بده (sm2)
(sm27)
یا خدا (sm175)
دارم میمیرم از استرس (sm175)(sm1)
گمشو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردا این همه مطلب مفید استقبال نکردن (sm3)
فاتحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروفایلت(sm120)نقل قول:
(sm138)
فنلاند خوش میگذره؟(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خودتی؟(sm74)
سجادِ چاووشی باند؟(sm74)