شب بی تو رفتنِ من شب بی نبضِ ستاره ست
وقتشه از تو گذشتن این یه آغاز دوباره ست
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب بی تو رفتنِ من شب بی نبضِ ستاره ست
وقتشه از تو گذشتن این یه آغاز دوباره ست
(sm50)
چه کنم چیکار کنم... (sm50)
آنچ گلو بگیردت حرص مکن مجو مجو... (sm50)
(sm50)
(sm25)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)دق کنن حسودا بمیرن حسودا (sm2)
(sm2)ملکه ذهنم شده
(sm50)تلفیقی از دو چیزی زیبایی و سیوکسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول ندارم من تو عروسی گل آفتابگردون گوش میدم
منم تو عروسی بازار خرمشهر
تارزان اومد(sm118)
اگه پولامو بدن واست عروسی میگیروم (sm2)
(sm50)
الی رفتی ازمایش دادی تاثیر اب درمانی چطور بود
(sm74) میترسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایید بیایید که گلزار دمیده ست
ما بنا های محکمی بودیم... (sm50)
بولدوزرها خرابمان کردند(sm74)
بعد از آن هر خرابه ای ما را
با خودش اشتباه می گیرد(sm81)
جام می نوشیده ام از ساقی مستثنیان(sm50)
ازدواج کرده ،هنوز آواتارش عکس دختره
این تاج کیه دیشب اومد دورهمی . چقدر صداش خوبه
(sm50)تف به روزگار سگی که آدماش با این همه ادعا وفاشون از یه حیوون مثه سگ کمتره(sm81)(sm74)(sm25)(sm50)
الان خوبه؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به این پیرزن عشوه گر دهر مبند(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کین عروسیست که در عقد بسی داماد است
روز اول که دیدمش گفتم: آنکه روزم سیه کند این است... (sm50)
چه بلایی سرِ ما آوردن که هیچ کس " شهریار مندنی پور " رو نمی شناسه !؟ (sm172)
(sm74)سینجول
تــــُــــــف... (sm25)
(sm74) یه لپ تاپ داشته باشی پورت 3.1 داشته باشه ssd داشته باشه اینو بندازی کنارش به عنوان هارد ارشیو
سیستم عامل لپ تاپت هم Samantha باشه باهاش صب تا شب ور بزنی و بازی کنی و فیلم ببینی و... (sm74)
(sm81)با صدای اسکارلتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
دانلود آلبوم Steven Wilson به اسم Transience
زود به زود آلبوم میده (sm29)
نصفش حدودا ریمستر و ادیته یکیشم نوشته اهنگ قدیمیه
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]