برا من یکی دو تومن گرونتر از پیشتاز در میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برا من یکی دو تومن گرونتر از پیشتاز در میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونه نزن (sm120) هوه هوه سی ساله هوه هوه سی ساله (sm2) من به 29 رسیدم همه چی رو گذاشتم کنار ولی تو هنوز به فکر سولاخ دیفال و تیر کردن ممه ای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه باحال (sm118) اون کلمه چیست آیا ؟ (sm29)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد این بنده خدا رو اذیت نکن دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگایی که از قبل امید پخش کرده بود الان کردش تو آلبوم خیلی بهتر از بقیه تشریف دارن
ادا منو در میاری (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من مهربونتر بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زری میزنی که من اصن یادم نمیاد از خودم دفاع کنم خودت ریدی خودتم روش اسکی برونقل قول:
قصد جفاها نکنی ور بکنی با دل من (sm118)
از زور بیکاری میپرم به بقیهنقل قول:
به تو چه (sm150)(sm120)نقل قول:
30 سالگی تجربه ی خوبیه (sm120) من که عاقل شدم همه چی رو بوسیدم گذاشتم کنار (sm2)