هر چی سرطان و مریضیه از همین خاکه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی سرطان و مریضیه از همین خاکه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) تو هم همونورا ميافتي (sm2) اگه زرنگ باشين جفتي ميتونين ميلياردر شين (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نه والا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه باو من میفتم مرز بین سیستان و پاکستان(sm2)نقل قول:
جون تو(sm120)نقل قول:
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
(sm2) خدا نصيب ِ گرگ ِ بيابون نكنه (sm2)نقل قول:
(sm120) خدا به دادت برسه (sm120)نقل قول:
(sm50)
مثل اقای همساده میمونی تو (sm2)نقل قول:
ژان ژاک روسو (sm2)
ژان ژاک روسو در مورد خدمت سربازی گفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خييييلي باحال بود اين يه تيكه ش (sm30)يني وقتي ميگفت ژان ژاك روسو ميتركيدم از خنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر سعدی هم به نام ژان ژاک روسو گفت(sm2)
مدت خدمت سربازی در سال جدید 21 ماه شد,سردار موسی کمالی جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح مدت زمان خدمت سربازی سال جدید را 21 ماه اعلام کرد.
از كيون خر داره شانس مياره همش بعد ميگه من شانس ندارم (sm3)(sm2)
دیوث من که تا 2 سال دیگه خدمت نمیرم اون موقع میشه 30 ماه(sm2)نقل قول:
پخ کردم برات دیگه از این استفاده کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث تو كه گفتي پست ميخوام بكنم دفترچه رو (sm2)نقل قول:
چمه من چرا آخه ..
افق های روشنی در مقابل خودم دیدم و تصمیم گرفتم دوره کارشناسی را نیز امتحان کنم و پوز ریاضی مهندسی را به خاک بمالم(sm2)نقل قول:
(sm2)آفرين آفريننقل قول:
اميد است بيشتر از اين پاره نشي (sm2)
(sm27)ممد ِ پفيوز موفق باشي خخخخ (sm10)(sm3)
به سلامت(sm10)(sm27)
(sm50)
دوباره رید پرسپولیس(sm120)
فک کنم جریان جنگ شیعه و سنی و رفتنو نرفتن حجو... این حرفا باشه میخواد یه حرکتی بزنه داره هماهنگ میکنه باشون (sm29)نقل قول:
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاااااا اينم هست (sm55)
خرن به خدا. يه سال حج نفرستن ملتو ببين چه خواري يي از اين عربستان ميافته (sm55)
شمالي داريوش پلي شد ... (sm50)
(sm170) يادش بخير (sm81)
ها والا تنبور (sm81)
والا خودشون میگن 3.5 میلیارد دلار هزینه حج میشه مام بگبم 1.5 هم خرید کنن میشه 5 میلیار دلارنقل قول:
برا ما خیلیه ولی فک نکنم برا عربستان پولی باشه که پشیمون شه از این کارش
اگه جلوشم بگیرن فک کنم ملت با کاروان افغانستان و پاکستان و عراقو ... این چیزا پا میشن میرن یه جوری
خود آدم باید بفهمه این کار حماقت خالصه(sm50)
خزر با ماهي ها وُ گيله مرداش
زنا وُ بچه ها وُ پيرمرداش
با اون گوش ماهي هاي رنگوارنگاش
همه ريز و درشتا وُ بلنداش
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمام کم بود دیوث از زنشم خاطره داره (sm30)(sm30)
آیت الله هاشمی:
همسر امام (ره) مرا مجاب به حضور در انتخابات 84 کرد و گفت: «امام این انقلاب را به شما سپرده، شما می خواهید به چه کسی بسپارید؟»
(sm120)
بَرَه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيچيده شده شديدا (sm120)
علي فنچو (sm2)
(sm2) سال 70 بوده
آیت الله هاشمی رفسنجانی دومین خاطره خود را به حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سال 84اختصاص داد و گفت: در آن سال واقعا راضی نبودم که برای ریاست جمهوری حاضر شوم، مقامات مختلفی می آمدند و سخنرانی های متعددی انجام می شد اما من زیر بار نمی رفتم، همسر امام (ره) صدایم کرد(sm2)و گفت امام این انقلاب را به شما سپرده است شما می خواهید آن را به چه کسی بسپارید؟ چه قدر کسانی که می خواهند بیایند را می شناسید من از حرف خانم تکان خوردم و حاضر شدم که در انتخابات شرکت کنم.(sm2)
دهنت سرویس (sm2)
چه كيفيتي داره آلبوم روزهاي ترانه و اندوه اصلاني (sm50)
واي اگر روزي نگاه ِ تو، مونس ِ چشمان ِ من باشد
قلعه ي سنگين ِ تنهايي چار ديوارش ز هم پاشد
(sm50)
(sm50)نقل قول: