بارون گرفته نم نم...
نمایش نسخه قابل چاپ
بارون گرفته نم نم...
ویژه عید نوروز (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطره ...
یکبار که از سربازیم تعریف کردم.
یک روز ما یک ابگرمکن خراب داشتیم . قرار شد جاش یک ابگرمکن نو بخریم و هزینه کنیم. دو تا کارگر قزاق اوردیم.
( قزاق چشماشون ژاپنی شکله یادتون اومد)
بعد اینا از کلمه " ژ "زیاد استفاده میکنن مثلا کنار میگن ژنار .. مثلا بگیر میگن ژگیر خلاصه ...(sm14)
وقتی اوردیمشون ابگرمکن را جا بجا کنند . دو نفر بودن اون یکی به یکی دیگه میگفت مراقب باش روی من نیوفته و از کنار بگیر
بعد دیدم مثل مجسمه داره نگاش میکنه . گفت گرفتی گفت اره . بعد این بلند کرد دیدم اون یکی داره مثل مجسمه نگاش میکنه ...
داشت ابگرمکن می افتاد روش . گفت کمرم کمرم . من بهش گفتم کسخول بیا کمک.. رفتم گرفتم کمکش کردم تا ابگرمکن نگهش داریم.
وقتی که ابگرمکن گذاشتیم سرجاش طرف مثل سگ حمله به یارو گفت شییییییرم دهنت . مگر بهت نگفتم ژنار وایستا از ژیر بگیر ژونی...
از خنده ترکیدم ... گفتم اینا کی هستن... من اگر کمک نمیکردم یعنی سگاه رفته بود. بخیر گذشت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار کمی در اب نمک باشند. همچین خبری هم نیست
اينو يادم رفت بگم وقتي واس اولين بار وارد پادگان شديم يه سربازي گفت به جهنم سبز خوش اومدين من اولش نفهميدم منظورش چيه وقتي به فاكمون دادن فهميدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسانه جون (sm59)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
جونم فداش شم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا
(sm3)عکس زن منو چرا میزارین آواتار (sm74)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب چیزیه (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اگه راست میگین عکس سحر زن صابرو بزارین آواتار (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به چشم خواهری نگاه کن (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورانم زن سهنده
(sm139)
کدوم سحر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی کیس خوبه گلچین کردیا (sm2)نقل قول:
اصلا به افسانه نمیخوره که متولد 62 باشه (sm128)
انگار بچه ی 18 سالست (sm178)
سن یه عدده (sm120)نقل قول:
گیرت بیارم چونت پاره ست (sm3) چقدر چشم چرون اینجاست (sm88)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm120)
سحر قریشی (sm2)نقل قول:
اون زن صابره که البته صابر بیشتر چشمش دنبال مادرزنه ست (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)نقل قول:
افسانه خانم، آتیشِ وسطِ جمع ماست (sm151)
(sm30)
(sm25)
حسن شماعی زاده - زنده باد عشق (sm171)
عجب آهنگیه (sm51)
(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
سحر فقط این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوب چیزیه (sm120)
پند اموز :
حالا دورهمی (sm182) ژق نزنین ( آیکون ژق موجود نیست ) (sm2)
(sm2)نقل قول:
خــــــــــــــــــــــــ ــوب بلدیا (sm2)نقل قول:
نقل قول:
شبیه گونل می مونه .
دهن سرویس یک عکس گذاشت ....حالا همه(sm2)
دادا من زن همه رو ميگام مخصوصا افسانه جون رو(sm173)(sm120)نقل قول:
سگ تو روحتون (sm2)