چنگیز
ترانه : علی اکبر یاغی تبار
تنظیم : بهروز صفاریان
(sm88)
حسی که به این آهنگ دارم مثل آهنگ پاروی بی قایق هست ؟؟؟ (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
چنگیز
ترانه : علی اکبر یاغی تبار
تنظیم : بهروز صفاریان
(sm88)
حسی که به این آهنگ دارم مثل آهنگ پاروی بی قایق هست ؟؟؟ (sm118)
از حالا پستای تو رو هم به لیست خبرگزاریهای معتبری که هر صبح میخونم اضافه میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی اینجا حبس کشیدم از الی بپرسی میگه(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودت حرف در نیار من سی سالم نیست 25 سالمه(sm59)
محسن(sm74)
خو ازم کوچیکتری پس احترام بذار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سجاد دیرو شونصد خط بیانیه داد تو تلگرام .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم تلگرام ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونجاها نیستم دیگه ... (sm120)نقل قول:
مدرسه خوش میگذره دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایتم اسمشو زدن