سبقت یک سمند نقره ای از
خودروی کنترل نامحصوص ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سبقت یک سمند نقره ای از
خودروی کنترل نامحصوص ... (sm50)
بزرگ شدن ایکون دسکتاپ چه ربطی به ایست دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من یک قرار طولانی
با تو در بین راه میخواهد
پشت فرمان بخواب راننده
مرگ یک اشتباه میخواهد ... (sm50)
آقا یه کاربر من گیر داده اجازه دسترسی بده (sm120)
دومین باریه پخ میده (sm120)
حالا خودم دسترسیم قطه (sm2)
تونل کندوان نگاه توِ ... (sm88)
درست یادم نیس چی گفتم ولی اگرم گفتم اینارو داشتم بت میگفتم تست کن تا راه حل پیدا بشه بالاخره اون موقع وین جدید بود هر کی یه طرف میدویید من نرم افزارم بروز بود مشکلی پیش نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا بیا درستش کن یه چیزی هم باید از جیب بهشون پس بدی (sm2) آقا اصن منم پول داده بودم پولمو پس بده (sm2)نقل قول:
پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مثلا ماهی چقدر (sm50)نقل قول: